Kahraman TV

Kahramanmaraş'a İlkleri Yaşatan Güzellik Merkezinden Bir Yeni Şube Daha

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ı ilklerle tanıştıran ve profesyonel ekibiyle şehre değer katan BB Estetik şubelerine bir yenisini daha ekliyor.

Kahramanmaraş'ı ilklerle tanıştıran ve profesyonel ekibiyle şehre değer katan BB Estetik şubelerine bir yenisini daha ekliyor.

2011 yılından bu yana üstün hizmet ve başarılı ekibiyle hizmet vermeye devam eden BB Estetik her geçen gün kent halkı tarafından takdir topluyor.

Kahramanmaraş’ın En Büyük Ve En Kapsamlı Güzellik Merkezi 

Kahramanmaraş'ta 4, İslahiye'de 1 şube ile hizmet vermekte olan BB Estetik şubelerine bir yenisini daha ekleyerek 6. şubesi olan Doğukent Şubesiyle yakında hizmet vermeye başlayacak.

Uygun fiyatlara kaliteli hizmet almak isteyenlerin tek adresi olan BB Estetik, sizlere daha çok hizmet vermek için Doğukent şubesi açılış hazırlıklarına başladı. 

HİZMET ALANLARI

Kahramanmaraş’a ilkleri getiren merkez şu anda Kahramanmaraş'ta ayak sağlığı ünitesi ile batık tırnak, nasır, mantarlı tırnak, kalınlaşmış tırnak, çatlak topuk bakımları hizmeti veren merkezimiz lazer epilasyon, cilt bakımı, leke bakımları, bölgesel incelme ve zayıflama, ben ve siğil bakımları, dövme silme, ameliyat izleri ve jilet izleri, selülit bakımları, ozon sauna , lenf drenaj, elektro terapi ile son teknolojik synergy cilt bakım sistemi ile hizmet vermektedir.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.