Kahraman TV

Kahramanmaraş'a iData Ofisi Açılacak

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta vize işlemleri artık daha da kolaylaşacak. Bu kapsamda KMTSO ve Onikişubat Belediyesi öncülüğünde kente iData ofisi açılacak.

İş adamları ve vatandaşların sık sık yurt dışı seyahatlerinden dolayı, Kahramanmaraş'a açılması planlanan iData ofisiyle Almanya vize işlemlerini daha kolay yapabilmeleri için KMTSO ve Onikişubat Belediyesi'nin EXPO 2023 projesi kapsamında Ankara Alman Büyükelçilik Vize Bölüm Başkanı Jörg Fürstenau, Vize Bölümünde Schengen Yöneticisi Stefan Lange, iData İşletme Müdürü Melisa Çakır, Alman Bussines Network Başkanı Helena Schnönenbaum, Federal Almanya Cumhuriyeti Schengen Vize Bilgilendirme günü programı kapsamında Kahramanmaraş'a geliyor.

Bir dizi temas ve bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek olan yetkililer 2 gün boyunca Kahramanmaraş'ta bulunacak. Açılacak iData ofisiyle vatandaşlar farklı şehirlerden vize almak zorunda kalmayacak. Vize işlemlerini hızlandıracak ve kolaylaştıracak iData ofisi ayrıca EXPO 2023 kapsamında iş ortaklarının daha kolay seyahat edebilmeleri için, zamandan ve birçok yönden tasarruf sağlayacak.

EXPO Alanı, Bisiklet Yolu’nu da ziyaret edecek misafirlere Kahramanmaraş'ı en güzel şekilde tanıtmak için bir fırsat olacak.

Vize Bilgilendirme Toplantısı 13 Haziran Perşembe günü saat 15:30’da KMTSO’da gerçekleştirilecek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.