Kahraman TV

Kahramanmaraş'a Gidiyorum Diye Evden Çıktı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'a düğüne gidiyorum diye evden kaçan Züleyha Topbaş'ı aramak için Esra Erol'un programına katılan eşi Battal Topbaş şok yaşadı.

Esra Erol'da; Arif ile kaçan Hülya, kocası Recep ve annesi Habibe'nin ısrarlarına kayıtsız kalmış ve evine geri dönmemişti.

Yayına Arif'in babası katıldı. İki çocuğu kocası tarafından kaçırılan Kezban, son olarak eşi Ulaş Çelik Durmuş tarafından stüdyoya geleceğim diye kandırılmıştı. Çocuklarını kaçıran Durmuş, bugün yine gelmedi. Büşra Elmas ile son dakika gelişmesi yaşandı. Kahramanmaraş'a düğüne gidiyorum diye kaçan Züleyha Topbaş'ı aramaya gelen Battal Topbaş canlı yayına katıldı. Karısının nerede olduğunu bilmeyen Battal Topbaş'a Esra Erol, karısının stüdyoya geldiğini söyledi. Stüdyoya giren ve tarzını değiştirmiş görünen Züleyha Topbaş, internetten tanıştığı bir adamla birlikte yaşadığını ve eve dönmeyeceğini söyledi.

Zülyeha Topbaş "27 yıllık evliyim. Kocam hiç sevmedim. Ona bir defa bile sarılmadım. İnternetten de birini bulunca gittim. Eve dönmeyi düşünmüyorum" dedi.

Eşinin, kayınvalidesinin ve Esra Erol'un tüm ısrarlarına rağmen Züleyha Topbaş eşinin yanına dönmeyeceğini söyledi. Esra Erol programda zinanın suç olmaktan çıkmasından dolayı bu tür olayların arttığını ifade etti.

Yorumlar (1)

Gullu 4 Yıl Önce

Ben deprem oldugu gün çok korkmuştum.Halâ sürüyor korkusu ne yapabilirim

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.