Kahraman TV

Kahramanmaraş'a Gelinliği Tanıtan Aile Kurtuluşun 100. Yılını Kutladı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta Faaliyet Gösteren Rosa Clara Kuaför ve Gelinlik, Kahramanmaraş'ın Düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını kutladı.

Rosa Clara Gelinlik Yöneticisi Ayfer Kavasoğlu: “Bizim atalarımız ağır bedeller ödedi. Bizde bu neslin torunları olarak kahraman şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılını en içten dileklerimizle kutluyor, şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz.”dedi.

DENEYİM, TECRÜBE VE YENİLİK

Sektörde uzun yıllar faaliyet gösterdiklerini vurgulayan Kavasoğlu, ”20 yıldır biz gelinlik sektördeyiz, baba mesleğimizi devam ettiyoruz. Kahramanmaraş’a aslında gelinliği tanıtan aile desek yeridir. Tabi bizde çağa ayak uydurmak için sürekli kendimizi yeniliyor, müşterilerimizin isteklerine göre çeşitli modeller üzerine yoğunlaşıyoruz. Mağazamız Bahçelievler Mahallesi Fotospor alt sokağında bulunuyor. Rosa Clara Gelinlik’e gelip, evlenmeye niyetlenenlere Bindallı, Nişanlıklar, Gelinlik ve gelin aksesuarlarımız bulabileceği bir konseptte dizayn ettik.”ifadelerini kullandı.

GELİNLİK YANINDA KUAFÖR HİZMETİLERİDE MEVCUT

Aynı zamanda kuaför hizmetimizde mevcut. Kısaca buraya gelip kendini bize teslim eden gelin adaylarımızı mutlu bir şekilde tepeden tırnağa düğüne hazırlayıp, mutlu edip gönderiyoruz.” İfadelerini kullandı.

Yorumlar (1)

suleyman tekagac 7 Ay Önce

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.