Kahraman TV

Kahramanmaraş'a 25 Bungalov Ev: 4 Mevsim Kullanılabilecek

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Yedikuyular Kayak Merkezinde yapımı devam eden Bungalov evlerinin inşaatında sona yaklaşılıyor.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Yedikuyular Kayak Merkezi’nde yapımı süren bedesten ile konaklama tesisleriyle, bu sezon ziyaretçilere konaklama imkanı da sunacaklarını söyledi.

Kahramanmaraş kent merkezine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Ahır Dağı'ndaki Yedikuyular bölgesindeki bungalov evlerin inşaatını yüklenici firma olarak KAER MORHEN firması üstlendi.

Kahramanmaraş'ın kış turizme katkı sağlayan Yedikuyular Kayak Merkezine 25 tane bungalov ev yapılıyor. 

Yaz-kış yerli ve yabancı turistleri ağırlayacak olan bölgede mevsim şartlarına uygun yalıtımla yapılan evler ikiz, villa ve stella tipi 3 model olarak inşa ediliyor. Evler kış turizmine uygun bir şekilde nem barlı, şömineli, jakuzili, full yalıtımlı, izocamlı ve kaloriferli özeliklere sahip olacak bu evlerde 10 kişinin rahatlıkla kalabileceği şekilde dizayn ediliyor. Yapımına başlanalı 1 ay olan bungalov evlerin kış sezonuna yetişmesi bekleniyor.

Aynı zamanda bungalov evlerin yanı sıra 1250 m2'lik alana tesis yapımı da devam ediyor. Bu tesiste fast food kafe hizmeti sağlanacak. Tesisin organizasyon salonunda ayda 2 kez konser tarzında müzik şöleni organize edilmesi planlanıyor. 

Yedikuyular Kayak Merkezinde kış turizminin en büyük destekçisi olan bungalov evlerin yanı sıra yaz turizmini kalkındıracak olan planların arasında atv turları, okçuluk, at turları vb. etkinliklerle yayla turizmine büyük katkı sağlanması bekleniyor.

BUNGALOV EVLERİN FİYATI NE KADAR?

Kaer Morhen tarafından hazırlanan bu evlerin fiyatı henüz açıklanmadı. Kış sezonuna yetiştirilmesi beklenen bungalov evlerin günlük kiralanması ve otel konseptinde işlemesi bekleniyor. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.