Kahraman TV

Kahramanmaraş 2020'de Tütüncü AVM'yi Konuşacak

KAHRAMANMARAŞ

Tütüncü AVM Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Bayraktar Kahramanmaraşlıların yeni yılını kutladı. Bayraktar yaptığı açıklamada, Ocak ayında yapacakları kampanya ile tüm Kahramanmaraş'ın Tütüncü AVM'yi konuşacağını söyledi.

Mesut Bayraktar yeni yıl mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Kahramanmaraş halkının yeni yılını kutluyorum. 2019 yılında halkımızın bize güzel bir teveccühü oldu. Sürekli yaptığımız kampanyalarla Tütüncü AVM olarak halkımızı destekledik. 2020 yılında da her zaman olduğu gibi çok ciddi, kampanyalarımız olacak. Tüm Kahramanmaraş halkımız Tütüncü AVM’ye bekleriz. Tütüncü AVM’de kampanyalar bitmez.

"KALİTELİ ÜRÜN VE UYGUN FİYATLA SES GETİRECEĞİZ"

Yeni dönemde de yine çok ciddi kampanyalarla halkımızın karşısına çıktık. 3’lü çeyiz paketi(oturma grubu, yatak odası, yemek odası) kampanyalarımız var. Gümüş, bronz, altın ve platin olmak üzere 4 çok ciddi paketimiz var. Bu kampanyalarımızla halkımızın karşısına çıkacağız. Kaliteli ürünler ve uygun fiyata ses getireceğiz. Çeyiz paketimiz dışında diğer kampanyalarımızda mevcut. Beyaz eşya, halı, gelinlik, perde aklınıza ne gelirse her şeyde kampanyamız var. Halkımız bizi takip etsin.

OCAK AYINDA TÜTÜNCÜ AVM KONUŞULACAK

Ocak ayında tüm Kahramanmaraş'ın bizi konuşacağı bir kampanyayı daha sizlere açıklayacağız. Kahramanmaraşımızla birlikte nice yıllara."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.