Kahraman TV

Kahraman TV’den Aşı Kampanyasına Tam Destek

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın dijitalde öncü medya kuruluşu Kahraman Medya yöneticileri aşılarını yaptırıp, kampanyaya destek oldu.

Türkiye’nin başlattığı aşı kampanyası ile vakalardaki düşüş son zamanlarda bir hayli dikkat çekti.

Bu kapsamda Kahraman TV ve medya yöneticilerinden Hasan Çiftçioğlu ve Lokman Başcı Koronavirüs aşısını oldu.

Lokman Başcı açıklamasında aşının önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı, “Dünya ve ülkemiz COVID-19 ile mücadele ediyor. COVID-19 yenebilmenin en keskin ve en net yolu aşılanmak. Bu açıdan ülkemiz son dönemde aşı ile ilgili çok ciddi kampanya yürütüyor günlük 1 milyonun üzerinde aşılama devam ediyor. Bizde kahraman TV ekibi olarak aşı kampanyasına destek olduk. Sevgili ekip arkadaşım Hasan Çiftçioğlu ile birlikte Onikişubat İlçe Sağlık Merkezine giderek aşımızı olduk. Birlikte bu işi başaracağız.” ifadelerini kullandı.

Hasan Çiftçioğlu ise; Öncelikle pandemi sürecinde fedakarca çalışan tüm sağlık çalışanlarına çok teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Tabi Ülkemiz ve dünya bu virüs illeti ile mücadele ediyor. Bizlere düşen bu süreçte, toplumsal bağışıklılığımızın artması için aşımızı olmaktı. Onikişubat ilçe sağlık merkezine gelerek aşımızı olduk. Tüm Kahramanmaraşlı vatandaşlarımızı da aşı olmaya davet ediyorum. Virüsten millet olarak kurtulmamızın en etkin yolu aşı olmak, aşımızı yaptırmak. Sosyal medyada aşı ile ilgili bir takım manipülasyonlar yapılıyor. Bunlara itibar edilmemeli. Çünkü biz bunu birlikte yeneceğiz. “ ifadelerine yer verdi.

Kahraman Medya Genel Koordinatörü İlker Apaydın da geçtiğimiz günlerde aşını yaptırıp, Kahramanmaraşlıları aşı olmaya davet etmişti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.