Kahraman TV

Kahraman TV Sordu: Süleyman Soylu'ya Yönelik İddialar Hakkında Düşünceleriniz Nedir??

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman Tv ekibi, Kahramanmaraş sokaklarında Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasındaki tartışma hakkında düşüncelerini sordu.

Terör örgütü lideri Sedat Peker ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında gerilim tüm hızıyla sürüyor.

Sedat Peker'in ardı ardına youtube kanalında paylaştığı videolar Türkiye gündemine bomba gibi oturdu.

Peker'in Bakan Soylu ile ilgili paylaştığı iddialar siyasette tartışma konusu yaratırken, Kahramanmaraşlılara konu ile ilgili düşüncelerini sorduk.

"SİGARA YANMASA DUMANI ÇIKAR MI?"

Kahramanmaraş'ta vatandaşlar yaşanan gelişmelerin ardından Kahraman TV mikrofonlarına düşüncelerini beyan ettiler.

Mafyanın peşinden koşulmasının yanlış olduğunu savunan vatandaş, "Kim için olursa olsun, her türlü mafya ortalıktan kaldırılmalı. Kimse mafyanın peşinde düşmesin. Devletin, milletin menfaati için için yapılıyorsa başka." dedi.

Türkiye gündeminde uzun bir süre konu olan '128 Milyar dolar nerede?' konusuna değinen bir başka vatandaş ise, "128 milyar doların hesabını düşünürüm. Nerede bu 128 milyar dolar? Sigara yanmasa dumanı çıkar mı? Doğrusu da vardır, yanlışı da vardır" ifadelerinde bulundu.

Yer altı siyasi çetelerini iktidarların beslediğini vurgulayan Kahramanmaraşlı vatandaş konu hakkında düşüncelerini şu sözlerle ifade etti: "Sedat Peker yer altı dünyasının mafyası. Daha önce kimlerle iş yaptığını herkes iyi biliyor. Bence onlara sormak gerek. Onlar başkalarını tehdit ediyorlardı. Bunu hepiniz gördünüz. Keşke Sedat Peker daha önce tutulsaydı da bu hallere düşmeseydi. Yer altı dünyasındaki çetelerini mutlaka siyasi iktidar besliyor."

İSTİFA ETMESİ LAZIM

Yaşanan gelişmelerde devletin bilgisi dahiinde olduğunu savunan bir başka vatandaş ise, "Hak eden hak ettiğini buluyor. Derhal istifa etmesi lazım. Suç örgütleriyle İçişleri Bakanı'nın işi olamaz. İddialar tabi ki doğru. Adam bağrıyor, doğru olmazsa parmak keseceğim diyor. Mafyada parmak kesmenin ne anlamı olduğunu herkes bilir." dedi.

Yapılan protestoları son derece doğru bulunan Kahramanmaraşlı vatandaş, dünyanın hiçbir yerinde çakal tipli mafta tipli devletin olmadığını vurgulayan vatandaş, " Kokuşmuş toplumlarda çürümüş siyasetlerde bunlar normal. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu efendi aynı gün istifa etmeliydi." ifadelerinde bulundu.

Kahramanmaraşlılar söz konusu iddiaların yanlış olduğunu belirterek, Süleyman Soylu'nun hata yaptıkları yönünde düşüncelerini beyan ettiler.

İşte Kahramanmaraşlıların konu hakkında düşünceleri:

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.