Kahraman TV

Kahraman TV Muhabiri Dilara Şatır'ın Ankara'daki 29 Ekim İzlenimleri

KAHRAMANMARAŞ

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünde Kahraman TV ekibi olarak Kahramanmaraş'ta yine bir ilki gerçekleştirerek 97 yıl önce Cumhuriyetimizin ilan edildiği Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyarette bulunduk. 

Bugün 29 Ekim 1923, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 97. yıldönümünde Kahraman TV ekibi olarak Kahramanmaraş'ta yine bir ilki gerçekleştirerek 97 yıl önce Cumhuriyetimizin ilan edildiği Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret bulunduk. 

Bu özel günde özel yolculukta sizlere Kahraman TV Muhabiri Dilara Şatır Ankara'dan eşlik etti. Muhabirimiz yolculuğuna ilk olarak Birinci Türkiye Büyük Millet Meclisini sizlere tanıtarak başladı. Meclisin içerisindeki turuyla sizleri tarihi yolculuğa çıkararak o ortama şahit olmanızı sağladı. 

Muhabirimiz Dilara Şatır'ın bir sonraki durağı ise Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir oldu. Ülkemizi esir alan koronavirüse ragmen bu eşsiz günde Anıtkabir'i genci, yaşlısı yalnız bırakmadı. Gerekli tedbirlerini alan vatandaşların bugünkü vazgeçilmez adresi oldu. Muhabirimiz Dilara, Anıtkabir içerisinde bulunan kuleleri, Aslanlı yolu, Tören alanı ve İnönü Lahitini sizlere tanıttı. 

Anıkabir turunda bugüne özel hatıra fotoğrafı çektiren vatandaşlardan kesitler; 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.