Kahraman TV

Kahraman TV Genel Yayın Yönetmeni İlker Apaydın'a Ağıza Alınmayacak Sözler!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün ev sahipliğinde gerçekleşen "Yeniden Yükseliyor Projesi" törenine birçok basın mensubu katıldı. Başkan Güngör'ün yakın koruması, basın mensubu ve Kahraman TV Genel Yayın Yönetmeni İlker Apaydın'a büyük bir terbiyesizlikte bulundu. Basın özgürlüğünü kısıtlamaya çalışan koruma tepki topladı.

Kahramanmaraş'ta bugün gerçekleşen "Yeniden Yükseliyor Projesi" Temel Atma Töreni'ne Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldı. Başkan Güngör'ün ev sahipliğinde düzenlenen temel atma töreninin ardından makam odasında Bakan Özhaseki ve siyasilerin bulunduğu bir toplantı gerçekleşti. Basın özgürlüğü altında basın mensuplarının da dahil olacağı toplantıya Başkan Güngör'ün yakın koruması Kahraman TV Genel Yayın Yönetmeni İlker Apaydın'a engel olmaya çalıştı. Apaydın hakkında asılsız yargılarda bulunarak içeri alınmamasını isteyen koruma, çevredeki diğer korumalardan tepki gördü. Basın özgürlüğünü üzerine vazife olmamasına rağmen kısıtlamaya çalışan koruma ağıza alınmayacak ithamlarda bulundu.

Yorumlar (1)

türk halkı 10 Ay Önce

bu koruma daha öncede tevfik kadıoğlu köprülü kavşak haber sunucusuna kaba hareketler yaptı . Allah görüyor bunu Allah versin cezasını

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.