Kahraman TV

Kahraman Medya Köşe Yazarları Bir Araya Geldi

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın dijital ekranı olma yoluyla ilerleyen Kahraman medya ekibi, Kahraman medya köşe yazarları ile bir araya geldi.

Kahramanmaraşın dijital ekranı olma yoluyla ilerleyen Kahraman medya ekibi, Kahraman medya köşe yazarları Alpedo kervan lezzetler yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlunun öncülük etiği toplantıda bir araya geldi. Toplantıya Kahraman medya ekibi ve Kahraman medya köşe yazarları yanı sıra Sami Kervancıoğluda eşlik etti.
Toplantıda Kahramanmaraş konuşuldu .

Toplantıda Kahraman Medya Sahibi İlker Apaydın Açıklamalarda Bulundu

Apaydın: "Kelimenin gücüne çok inanıyoruz aslında bizler de kelime işçiliği yapıyoruz. Kahraman TV'de sizlerle birlikte değerli köşe yazarı arkadaşlarımızla birlikte şehirde farklı bir misyonu farklı bir vizyonu aşılamaya çalışıyor. Her zaman söylüyorum birlikte çok güçlüyüz diye. İnşallah bu birlikteliklerin devamı gelecektir. Farklı bir bakış açısı kazandıracağına dair hiçbir şüphem yok çünkü alanlarında herkes gerçekten deneyimli ve çok da güzel işler çıkartıyorlar. Kahraman TV'de bu serüvene bir nebze olsun faydası sağlarsa ne mutlu bize" ifadelerini kullandı.

Kahraman TV Haber Müdürü Hasan Çiftçioğlu Toplantıda Yaptığı Açıklamada Şu İfadelere Yer Verdi


Çiftçioğlu:"3 yıldan beri Kahramanmaraş'ta hizmet veriyoruz. Hayalimizdı bu işi yapabilmek. İlker Lokman ve ben start verdik. Köşe yazarı kadrosunu oluşturmak da aslında bir projeydi. Alanında uzman kişileri dahil ettiğimizi düşünüyorum. Sağolsunlar hem şehir gündemini hemde ülke gündemini takip edip köşelerine bunları belirtiyorlar. Katıldıkları için çok teşekkür ederiz bizleri kırmadılar. Birbirinden değerli yazarlarımızın' da hepsine çok teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.