Kahraman TV

İYİ Parti Programına Kahramanmaraşlı Kadınlardan Yoğun Katılım

KAHRAMANMARAŞ

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığı Binasında, İl Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından kadınlara özel program düzenlendi.

İYİ Parti Kahramanmaraş, İl Başkanlığı Binasında kadınlara özel program düzenlendi.

Programa, İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç ve İYİ Parti Teşkilatı Üyeleri ve yoğun bir şekilde Kahramanmaraşlı kadınlar katıldı.

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Kadın Politikaları Başkanı Ayla Çiftçi’nin düzenlediği "çay var sen de gel" programına Kahramanmaraşlı kadınlar tarafından yoğun bir katılım sağlandı.

"İYİ PARTİ'Yİ İKTİDAR YAPMAK İÇİN SÖZ VERİYOR MUSUNUZ?"

Çabukel açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Bu günümüzü ve yarınımızı kurtarmak için, İYİ Parti'yi iktidar yapmak için, demokrasi için hürriyet için, çocuklarımızın geleceği için torpilsiz bir Türkiye için temiz şeffaf bir yönetim için gerçek bir anlamda adaletin uygulandığı ve bunun Türkiye Cumhuriyeti kuruldu kurulalı ilk defa ilkerleşen bir Türkiye için. İktidar olmak için mevcut iktidari yıkmak için çok daha kuvvetli ve güçlü bir yapı kurmak için. Hep beraber yürümeye hep birlikte gezmeye hep beraber arkadaşlarımızla dolaşmaya hep beraber gücümüze güç katmaya söz veriyor musunuz?".

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.