Kahraman TV

İYİ Parti Kahramanmaraş Gençlik Kollarından Kızılay'a Destek

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş İYİ Parti Gençlik Kolları, kısıtlamayı değerlendirerek, kan bağışında bulunduktan sonra, sokağa çıkma yasağında emniyeti sağlayan polis ekiplerine sıcak çay, kahve İkramında bulundu.

Koronavirüs sürecinde sağlık çalışanları kadar, sürecin düzene girmesinde Polis ekiplerininde payının büyük olduğunu söyleyen Kahramanmaraş İYİ Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet CEREN, “Uzun zamandır böyle bir etkinlik yapmayı planlıyorduk, Kızılay’ın kan stokları tükendi açıklaması ile etkinliğimize Kan vererek başlamayı uygun gördük. Sonrasında bizler için kış aylarında soğukta sokaklarda bekleyen kahraman polislerimize sıcak içecek ikramında bulunduk, Polislerimiz onların yanına gittiğimizde çok olumlu bir şekilde bizi karşıladılar. İçeceklerin içimizi ısıtmasının yanı sıra kalpleri ısıtan bir projeye imza attık. Bu akşam bizlerle birlikte bulunan başta Gençlik Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcımız İrfan Mert YIKAN, Onikişubat İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Akif Emre GÖKÇE ve Dulkadiroğlu İlçe Gençlik Kolları başkanımız Mehmet KENGER olmak üzere İYİ GENÇLİK ailesinin üyesi olan her arkadaşıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay ekibinden İYİ Parti’ye teşekkür
Kahramanmaraş Kızılay çalışanları İYİ Parti’nin düzenlemiş olduğu bu etkinliğe karşı çok sevindiklerini, Kızılay’ın kan stoklarının pandemi dönemi ile azaldığını ve Duyarlı vatandaşlarımızı Kızılay kan merkezlerine beklediklerini ifade etti. 
Kahramanmaraş Polis Ekipleri sohbet esnasında İYİ Parti Gençlik kollarını bu projeden dolayı tebrik etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.