Kahraman TV

İşte Kahramanmaraşspor'un 2. Yarı İstatistikleri

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraşspor sezonun 2. yarısında çıktığı 7 karşılaşmada 4 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Akdeniz Aslanları 7 haftalık periyotta 13 puan topladı ve sıralamada 11. basamağa yükseldi.

Sezonun ilk yarısını 17 puanla tamamlayan Kahramanmaraşspor ikinci yarıda bambaşka bir kimliğe büründü. Kadroda büyük bir değişim yaşayan Akdeniz Aslanları birçok oyuncuyla yollarını ayırırken kadrosunu da deneyimli isimlerle güçlendirdi.

Teknik Direktör Hayati Soydaş yönetiminde çıkışını sürdüren kırmızı beyazlılar, ikinci yarının ilk maçında Bandırmaspor'u taraftarı önünde 2-1'lik skorla geçti. 

ŞANLIURFA'DA TEK GOLLÜ ZAFER

Kahramanmaraşspor daha sonra zorlu rakibi Şanlıurfaspor'u deplasmanda 1-0'lık skorla devirdi.

Kırmızı beyazlılar ikinci yarıdaki ilk puan kaybını Anadolu Selçukspor karşısında yaşadı. Kahramanmaraşspor rakibiyle taraftarı önünde 2-2 berabere kaldı.

3 MAÇ SONRA MAĞLUP OLDU

Kahramanmaraşspor 21. haftada Karagümrük deplasmanından mağlibiyetle döndü. Hurşit Taşçı'nın golüyle öne geçen Kırmızı beyazlılar üstünlüğünü koruyamadı ve rakibine 2-1 mağlup oldu.

DARICA MORAL, TOKAT KABUS OLDU

Sezonun 22. haftasında sahasında Darıca Gençlerbirliği'ni 1-0 mağlup eden Kahramanmaraşspor, sonraki hafta Tokatspor'a deplasmanda 3-1 yenidi. 

HARİKA FUTBOL, 3 PUAN, 4 GOL

12 Şubat Stadyumu'nda taraftarıyla farklı bir kimliğe bürünen Kahramanmaraşspor, zorlu rakibi Menemen Belediyespor'u harika bir futbolla 4-1 mağlup etti.

İSTATİSTİKLER

Geride kalan 24 haftada 8 galibiyet, 6 beraberlik, 10 mağlubiyet alan Akdeniz Aslanları, 30 puan topladı ve 11. sıraya yükseldi. Kırmızı beyazlılar rakip filelere 26 gol atarken, kalesinde 31 gol gördü. 

İKİNCİ YARININ EN GOLCÜSÜ YASİN ABDİOĞLU

Yasin Abdioğlu: 4 Gol

Cerem Talha Dinçer: 2 Gol

Fatih Kamacı: 2 Gol

Hurşit Taşçı: 2 gol

Aziz Kızılgün: 1 Gol

Burak Can Kunt: 1 Gol

SIRADAKİ MAÇ ÇARŞAMBA

Kırmızı beyazlılar sıradaki maçını 6 Mart Çarşamba günü Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacak. Karşılaşma saat 14.30'da başlayacak.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.