Kahraman TV

İSKUR’dan Dev Atılım: Dünyaya İç Giyim Üretecekler

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'taki tekstil devi İSKUR Group'un öncülüğünde yola çıkan DOS XX Sorumlusu Leyla Yıldırım , Kahraman TV'ye özel açıklamalarda bulundu.

30'dan fazla ülkeye ihracat yapan 4 binden fazla çalışanı olan tekstilin her alanında faaliyet gösteren entegre bir kuruluş. İhracat odaklı bir firma olduğumuz için ürünleri sayılı markalara kumaş olarak gönderiyoruz. Olumlu geri dönüşler aldığımız zaman neden kendi markamız oluşmasın, bu topraklarda kendi üretiğimiz ürünlerle biz neden burada kendi topraklarımız da hizmet vermeyelim diyerek bu işe başladık. Biz Piyasa araştırması yaptık.

Temelde İhtiyaç Nedir? 

Aldığımız sonuçlarda bayan markasında çok fazla seçenek olduğunu ve erkek iç giyiminde temelde çok fazla eksiklik olduğunu ve daha rahat daha konforlu bir iç giyim markasına ihtiyaç olduğunu tespit ettik. En temelden başlayarak erkek iç giyim koleksiyonu üretmeye başladık. Tamamen doğal ürünler organik pamuk ve kayın ağacından üretilerek iki organik maddeyi harmanlayarak bir koleksiyon hazırladık. Markamız henüz çok yeni biz ilk önce kendi topraklarımızdan çıkmak istedik.

E- Ticaret Satışına Başlıyoruz

Eylül sonu gibi ürünlerimizi e-ticaret ve internet satışlarına sunmaya başlayacağız. Şimdlik yatılı bölgedeki şubemizden ürünlerimize ulaşabilirsiniz. Şu ana kadar olumlu tepkiler alıyoruz çünkü ürünlerimiz hem doğal hem de her kesime uygun üretildi. Tamamen pamuktan ürettiğimiz ürün grubumuz var. Geleneksel yapıyı değiştirmek istemeyenler için atlet ve boxer tarzında giyinmeyi seven bir grup için ürettik. Vücudumda düz dursun, esnemesin diyenler için de likralı grubumuz var. Modal ve pamuğu karıştırdığımız, modalın nem tutma özelliğini ve pamuğunda doğallığı ile ikisinin sentezleyerek ürettiğimiz ürün grubumuz mevcuttur. Hem sporcuların rahatlıkla kullanabileceği hem iş dünyasının rahatlıkla tercih edebileceği ürünlerimiz var. Tamamen modal ürettiğimiz ürün grubumuz var bu sekmentte de tamamen hafif, parlaklık, ve görselliği fayda ile birleştirerek aldığımız geri dönüşler gayet güzel. 

Hedef 2023! 

DOSXX olarak biz en temel ihtiyaçtan başlamak istedik. Bu yüzden iç çamaşırından başladık. 2023'e kadar yine erkekten başlayarak üst gruplar, dış giyim akabinde kadın iç giyim ve dış giyim olarak full bir koleksiyon hazırlayabilmek. Hedefimizde yine uluslarası pazar olduğu için ispanyolca bir kelime seçtik. DOS ispanyolca da iki demek. 2 X'de kromozomları ifade ediyor. Erkek ve kadının ortak kromozomu olan X'i kullanmak istedik. İnsanlığın başladığı ilk öyküde ilk giysi olarak kullandığı iç çamaşırı İle DOSXX bir marka oluşturmak istedik. Hem Türkiye için hem yurtdışı için okunması daha kolay ve daha pratik daha akılda kalıcı olduğu için bu isme karar verdik. Aynı zaman da antibakteriyel 20 yıkamaya kadar dayanıklı, tamamen doğal ve konforlu bir maske ürettik. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.