Kahraman TV

İskur Kahramanmaraş'ın Geleceğine İmzasını Atmaya Devam Ediyor

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta İskur Group desteği ile yenilenen Gazi Ortaokulu İskur Spor Salonu'nun açılışı yapıldı.

İl Millî Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, İSKUR GROUP İnsan Kaynakları Direktörü Oğuz Tor ve İskur Group Yetkilisi Ziya Karpuzoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilen açılışla Gazi Ortaokulu İskur Spor Salonu öğrencilerle buluştu.


Öğrencileri, sosyal ve sportif olarak da geliştirmeye çalıştıklarını ifade eden il milli eğitim müdürü Yusuf Kahraman, “Bizler öğrencilerimizin her alanda becerikli birer birey olarak yetişmesini gerçekten önemsiyoruz. Çünkü inanıyoruz ki onların içinde dünya şampiyonu güreşçiler, voleybolcular, futbolcular veya basketbolcular çıkacak. Şampiyonlar durduk yerde çıkmıyor. Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Sağlıklı ve başarılı birer birey olmak istiyorsak spora yeteri kadar önem vermemiz gerekiyor. Bu bakımdan spor salonlarının önemi de daha fazla artıyor. Becerileri ve kabiliyetleri ortaya çıkarabilmek için elimizdeki imkânları ortaya koyuyoruz. Bazen bizim gücümüzün yetmediği yer de oluyor ve burada da iş adamlarımız bizlere destek oluyor. Buradaki salona önemli katkılar sağlayan İskur Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul ve diğer yöneticilerimize, bu katkının yapılmasına ön ayak olan idareci ve öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Salonumuz okulumuza hayırlı olsun.” ifadelerinde bulundu.


İskur Group İnsan Kaynakları Direktörü Oğuz Tor, İskur Group Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul’un bu okuldan mezun olduğunu belirterek, “Bu okula destek vermek, bizim için zevk vericiydi. Çocuklarımızın gözlerindeki coşkuyu ve sevinci görmek, bizi bir kat daha mutlu etti. Umarım başarılarla dolu anıların yaşanacağı bir salon olur. Okulumuza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum.” şeklinde konuştu

Açılış kurdelesi kesilerek kullanıma açılan salonda, yapılan yeniliklerin gezilmesinin ardından program sona erdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.