Kahraman TV

İSKUR Güvencesiyle Araç Kiralamak Artık Daha Kolay!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ın önde gelen firması İSKUR faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor. Çok çeşitli araç filosu MARFİ Otomotiv İSKUR güvencesiyle araç kiralamak isteyen vatandaşlara profesyonel kadrosuyla hizmet veriyor.

Araç sahibi olmanın zorlaştığı günümüzde, İSKUR, MARFİ Otomotiv ile vatandaşlara istediği süre aralıklarında, her bütçeye hitap edecek çok çeşitli araç filosuyla günlük araç kiralama hizmeti veriyor. Her alanda müşteri memnuniyeti düsturuyla hareket eden firma, otomotiv sektöründe de müşteri memnuniyeti garantisi sunuyor.

KOBİ’lerin ve Kurumsal İşletmelerin Araç İhtiyacı da MARFİ’yle Son Buluyor

İster bireysel hizmet, ister şirket olarak başvurabileceğiniz MARFİ Otomotiv, müşterilerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda analizlerde bulunarak “memnuniyet” ilkesiyle fark yaratıyor.

MARFİ Otomotiv sektörde olan deneyimi, güçlü finansal altyapısı ile hızlı ve güvenilir hizmet veriyor. Firma, kiralanmak istenen araç sayısı kaç olursa olsun çözüm yolunda müşterilerin yanında oluyor. Her marka ve model binek otomobiller ile araç ihtiyacı olan bireysel, KOBİ ve şirketleri İSKUR güvencesiyle, geniş kapsamlı operasyonel kiralama hizmeti için MARFİ Otomotiv, Türkiye’nin her yerinden müşterilerini bekliyor.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.