Kahraman TV

İSKUR Group Yaptığı Yatırımlarla Kahramanmaraş'ın Ekonomisine Katkı Sağlıyor

KAHRAMANMARAŞ

Türkiye’nin önde gelen tam entegre kuruluşları arasında yer alan İSKUR Group, yaptığı yatırımlarla enerji sektöründe öncü kuruluşlar arasında yer almaya devam ediyor.

Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer alan İSKUR Group, enerji sektöründe öncü kuruluşlar arasında yer alan İSKUR Group enerji üretimine yaptığı yatırımları ile de ülke ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyor.

Enerji yatırım politikası içerisinde daima ‘’ Doğaya ve Çevreye Saygı, İnsana Saygıdır’’ ilkesini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyor.

Adıyaman ve Kahramanmaraş bölgesinde 550 bini aşkın aboneye elektrik dağıtımını gerçekleştiren AKEDAŞ A.Ş’nin de ortakları arasında yer alan İSKUR Group, elektrik üretiminde kendi enerji ihtiyacını karşılayabilecek bir güç odağı oldu.

İlk HES projesini 2000 yılında 5 MW gücüne sahip ‘’Süleymanlı HES’’ adı altında gerçekleştirmiş olup santral faaliyetini devam ettiriyor. 

Group; iştirakte olduğu enerji şirketlerinin HES projeleri ile günümüzde toplam 80,04 MW gücünde bir enerji üretimine sahip hale geldi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.