Kahraman TV

İSKUR Group'un Tarım Faaliyeti Kuşaktan Kuşağa Aktarılarak Devam Ediyor

KAHRAMANMARAŞ

Bir çok sektördeki yatırımlarıyla ekonomiye değer katan Türkiye’ nin önde gelen tam entegre kuruluşları arasında yer alan İSKUR Group, Tarım faaliyetlerini büyüterek sürdürüyor.

Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer alan İSKUR Group, geçmişten bu yana toprağa olan sevdalarıyla birlikte tarım faaliyetlerini sürdürüyor.

Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Kurtul’un dede mesleği olarak gördüğü tarımcılık, Kahramanmaraş'ta vazgeçilmez öncü faaliyetlerden biri olarak devam ettiriliyor.

"HER TÜRLÜ TARIM ÜRÜNÜ VERİMLİ TARLALARDA ÜRETİLEREK TÜKETİCİYLE BULUŞUYOR"

Tekstil sektörünün ana hammaddesi olan pamuğa bağlılıkları İSKUR Group'u günümüzde giyim, ev tekstili, ve gıda alanlarında olmak üzere üretime teşvik ediyor.

İSKUR Group kendi tarım arazilerinde modern teknoloji ile ürettikleri kaliteli ve organik pamukları işletmelerde en iyi şekilde işleyerek faaliyetleri sürdürüyor. Pamuğun dışında organik tarım başlığı altında buğday, her türlü meyve ve sebze verimli tarlalarda üretilerek nihai tüketici ile buluşuyor.

"HEDEFLERİ ÜLKE EKONOMİSİNE VE İMAJINA KATKI SAĞLAMAK"

İSKUR Group'un sektörünün tarım alanında daimi hedefi ise, Ulusal kırsal kalkınma stratejileri doğrultusunda ülke ekonomisine ve imajına daima katkı sağlayarak tarımcılık alanlarında yoluna devam etmek.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.