Kahraman TV

İSKUR Group, sosyal sorumluluk projelerinde de 1 numara!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş markası İSKUR Group, üretime yaptığı yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sağlarken, sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkıyor.

Kahramanmaraş markası İSKUR Group, üretime yaptığı yatırımları ile ülke ekonomisine katkı sağlarken, sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkıyor.

KENTE KAZANDIRILAN PROJELER

Birçok sektördeki yatırımlarıyla Türkiye ve Kahramanmaraş ekonomisine değer katan İSKUR Group, kente kazandırdığı sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiriyor. İSKUR Group, şirketin sosyal sorumluluk projeleriyle ilgili geliştirdikleri kriterleri şu şekilde sıralıyor: “Tüm işlemlerimizi etik çerçevede ve sorumluluk bilinci ile gerçekleştirmek. Tüm bireylerin haklarına saygılı yaklaşmak. Çevreye duyarlı davranmak.

ÇOCUK İŞ GÜCÜNÜ HOŞ KARŞILAMIYOR

İSKUR Grup çocuk iş gücü kullanmaz ve kullanmayı da hoş karşılamaz. Çocuk terimi, 15 (bazı yerel kanunlara göre 14) yaş altında olan ya da daha yüksekse, çalışma için yerel kanunlarca belirlenmiş yaşın ya da mecburi eğitimi tamamlamak için gerekli olan yaşın altında olan bireyleri kapsar. Çocuk tanımı içine girmeyen gençleri işe alan İSKUR Grup, bu personel için gereçli olan tüm kanun ve düzenlemelere de uyacaktır. İSKUR Grup sabıkalı, teminatlı, sözleşmeli ya da başka türlü hiçbir personeli zorla ya da istem dışı çalıştırmaz ve bu şekilde çalıştırmayı da hoş karşılamaz.

AYRIMCILIK YAPMIYOR

İSKUR Grup maaş, menfaat, terfi, disiplin, işe son verme ya da emeklilik durumları dahil işe alım ve çalıştırma sırasında ırk, din, yaş ulus, sosyal ya da etnik köken, cinsiyet, politik görüş ayrımı yapmaz.

SAĞLIKLI VE GÜVENLİKLİ İŞ ORTAMI SAĞLIYOR

İSKUR Grup çalışanlarına (a) içilebilir su ve sıhhi olanaklara makul erişim; (b) uygun ve yeterli yangın güvenlik önlemleri ve olanaklarına makul erişim ve (c) uygun ve yeterli aydınlatma ve havalandırma olanaklarına makul erişim sağlayacak şekilde tüm geçerli yasa ve yönetmeliklere uygun sağlıklı ve güvenli bir iş ortamı sağlar.

ÜCRETLENDİRME

İSKUR Grup asgari ücretler, fazla mesai, maksimum çalışma saat, parça başına fiyat ve maaş ile ilgili yasalar dahil olmak üzere maaş ve çalışma saati yasalarının tamamına uyar ve yasal çerçevede edinilmiş hakları hak sahiplerine verir. İSKUR Grup fazla mesaileri yasalar ile belirlenmiş minimum ücretlendirme yönergelerine göre ya da, eğer fazla mesai ile ilgili yasa yoksa, en az normal saat başı ücret ile ücretlendirir. Yerel endüstri standartlarının gereçli yasal gereksinimlerin üzerinde olması durumunda, tedarikçilerin yüksek standartları karşılamasını teşvik ederiz.

ÇEVRENİN KORUNMASI

İSKUR Grup geçerli tüm çevresel yasa ve yönetmeliklere uyacaktır ve çalışmalarını çevreyi koruyacak doğaya saygılı olacak şekilde düzenleyecektir.”


Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.