Kahraman TV

İskur Group Altın Külah Ödül Törenine Ana Sponsor Oldu!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirecek olan Altın Külah Ödül törenine İskur Group Ana Sponsor oldu.

Kahramanmaraş’ta bir ilki gerçekleştirecek olan Altın Külah Ödül töreninde şehrimize değer katan 46 farklı kategori de ödül verilecek. Ulusal çapta önemli isimler törene katılacak.

Altın Külah Ödül Töreni 10 Şubat 2023 Ramada Otel'de gerçekleştirilecek.

Kahraman TV Dijital Yayın Koordinatörü Gazeteci İlker Apaydın, İSKUR Yönetim Kurulu Başkanı A.Kadir Kurtul ile bir araya geldi. 

Altın Külah Ödül Töreni'ne ilişkin görüşmenin sonucunda İskur Group'un Altın Külah Ödül Törenine Ana Sponsor olduğunu açıklandı.

İSKUR GROUP HAKKINDA

Kahramanmaş’ta A. Kadir Kurtul tarafından 1990 yılında kurulan ve kısa zamanda üretim, sanayi ve pazarlama sektörlerinde kendisine iddialı bir yer edinen İSKUR; Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer alan, ayrıca yerel, bölgesel ve global ölçekte her geçen gün güçlenen bir işletmedir.

İlk olarak “pamuk”, “çırçır” ve “pamuk yağı” üretimiyle faaliyete başlayan İSKUR, günümüzde Türkiye tekstil sektöründe tam entegre en büyük üretici firmalar arasında yer alırken, diğer faaliyet gösterdiği sektörlerde de önemli bir oyuncu olmuş; yurtiçi ve yurtdışında birçok destinasyonda binlerce çalışanı ile hizmet verir konuma geldi.

 İSKUR, günümüzde birçok farklı sektörde faaliyet göstermektedir. Global ölçekte müşteri ağının genişliği ve kalitesi ile dikkat çeken İSKUR, 4 kıtada 30’u aşkın ülkeye ihracat gerçekleşti.

Ürünlerinin yüzde 75’inden fazlasını yurtdışına ihraç eden İSKUR, pazarlama şirketi ile her yıl çeşitli platformlarda ihracat ödülleri alırken, üretim şirketleriyle de ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu’’ listesine girdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.