Kahraman TV

İl Başkanı Zor: 6'lı Masa Muharrem Ayında Yapılan Aşureye Benzer

KAHRAMANMARAŞ

Saadet Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Zor 6 Li masayı Muharrem ayında yapılan aşureye benzetti.

Seçim çalışmaları hakkında Kahraman TV'den Gazeteci Hasan Çiftçioğlu'na yaptığı özel açıklamada, seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Kahramanmaraş'ta yaşlısından gencine kötü yönetimin değişmesini isteyen vatandaşların olduğunun altını çizen Zor:

"Vatandaşların tamamının gündeminde seçim olduğunu görüyoruz. Bununda acınası bir durum olduğunu düşünüyoruz. Bir öğrenci okuluyla ilgilenmesi gerekiyor. Çocuğundan gencinden emeklisine kadar bunun artık siyasetle emhal olduğunu ve bu kötü yönetim değişmesiyle ilgili fikirler oluşturduğunu düşünüyoruz.

"AŞUREÖĞREĞİNE ÇOK BENZETİYORUM"

2018'in başından itibaren Kahramanmaraş'ta aktif olarak çalışmaya başladık. Süreç içerisinde özellikle Kahramanmaraş'ın tamamında büyük bir değişimin olduğunu görüyoruz. Muharrem ayında aşure yaparız. İçerisinde pekmezin bulunduğu tuzunda bulunduğu nohutun bulunduğu fasulyenin de bulunduğu çok çok farklı, aslında her biri bireysel olarak farklı kuru gıdaların olduğu lezzetli bir yemek haline geliyor. Bu örneğe de benzetiyorum. Aşure örneğinde. 6'lı masanın içerisinde bulunan partilerin her birisi kendi politikasıyla olan ve 6'lı masada bulunmasının nedeni bugün sorunlarını yaşadığımız cumhurbaşkanlığı sistemi. Bu sistemin ortadan kaldırılması ve daha demokratik bir Türkiye'nin oluşması için Saadet Partisi olarak 6'lı masanın içerisindeyiz."

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.