Kahraman TV

İl Başkanı Görgel Kahramanmaraş'ta AK Parti'nin Toplam Üye Sayısını Açıkladı!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Ak Parti il başkanı Fırat Görgel gündeme dair Kahraman TV ye özel açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Ak Parti il başkanı Fırat Görgel gündeme dair Kahraman TV ye özel açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş teşkilatını çok önemli başarısı var bu çalışmanın içerisinde AK parti Türkiye'de düne kadar görülmemiş bir başarıya imza attı. 11 milyon 243 bin küsuratı ile beraber üye sayısı ile bugüne kadar bir siyasi partinin geldiği en yüksek üye sayısına ulaştı.

 Daha önceki yıllarda da aslında bu böyleydi ama şu anda mevcut siyasi partilerin bir araya getirdiğimizde onların üye sayılarını dörtle çarptığımızda ancak AK Parti'nin üye sayısı kadar bir üye sayısına sahip olduklarını görüyoruz.

Teşkilatlarımızın bu çalışmasından çok memnunum. İl başkanı olarak tüm ilçe başkanlarım gerçekten bu noktada çok ciddi bir özveriyle çalıştılar. 2022 yılında tüm teşkilatlarıma çok teşekkür ediyorum. Onlar çok ciddi bir özveri gösterdiler. Çok ciddi başarılar Kahramanmaraş'ta neredeyse 2022 yılında sadece 36.000 üye yaparak bu başarıyı hep beraber yakalamış olduk. Şu anda Kahramanmaraş'ta 210.000'e varan bir üye sayımız var. Tabii bizim oy potansiyelimize baktığımızda %70'lere varan Kahramanmaraş'ta oyumuz var.

Özellikle şu anda sahada gördüğümüz durum Allah'a şükürler olsun hem Cumhurbaşkanımız hem de partimizi çok net görebiliyoruz. Aslında Türkiye'de orana göre en fazla üye sayısına sahip 3. İliz tabi artık erken seçimden bahsedemeyiz. Bundan sonraki sürecin aslında seçim tarihinin güncellenmesi yani bir seçim tarihi alınması ile ilgili süreci ifade eder. Çünkü biz bu intibaayı Türkiye'nin gündeminden kaldırdık. Erken seçim diye bir gündemi Türkiye gündemine sokmak istemiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza uygun tabii il başkanları toplantısında kendisi ifade ettiler Bizim amacımız burada şu seçime ne kadar fazla insan katılırsa Bizim isteğimiz o yönde demokratik ve ortamıyor ne kadar daha fazla sağlayabiliriz seçme iradesi ne kadar daha fazla sandal yansıtabiliriz bizim bütün gayemiz bu noktada sayın Cumhurbaşkanımız bu hassasiyeti çok net ifade ettiler. Ama ben şunu her zaman ifade ediyorum. Seçime en hazırlıklı parti bizim biziz ve Kahramanmaraş'ta teşkilatları belki de teşkilatlarının içerisinde en hazırlıklı teşkilatlardan bir tanesi o yüzden yarın da olsa seçim Bizim için fark etmez nisan ayında da olsa Mayıs ayında da olsa Haziran ayında da olsa seçim tarihi bizim için fark etmez

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.