Kahraman TV

İğnesiz Mezoterapi Uygulaması Bb Estetik'te

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ın güzellik Merkezi Bb Estetik uygun steril ortamda kırışıklık izlerine veda etmek isteyen müşterilerine iğnesiz mezoterapi hizmeti sunuyor.

Günümüzde birçok kişinin yararlandığı medikal uygulamalardan biri olan Mezoterapi uygulaması Kahramanmaraş'ın Estetik ve Güzellik Merkezi Bb Estetik'te vatandaşların hizmetine steril ortamlarda sunuluyor.

Özellikle iğnesiz mezoterapi tekniği ile bu uygulama daha da tercih edilir hale geldi. Mezopeeling iğnesiz mezoterapi, kişiye ağrısız ve iz bırakmayan bir çözüm sunmakta.

MEZOTERAPİ NEDİR, NEDEN TERCİH EDİLİR?

Mezopeeling iğnesiz mezoterapi en çok l0ifting etkisi için tercih edilmekte. Uygulama içeriğinde kullanılan maddelerle ciltte kolajen oluşumunu arttırılır ve anında etki göstererek daha canlı ve genç bir görünüme kavuşursunuz.

Özellikle estetiksel sorunlarda etkili sonuçlar elde edilen mezoterapi, uygulanan yerde kanama morarma gibi sorunlar oluşturabiliyordu. Mezopeeling teknolojisi ile bu sorundan tamamen kurtularak iğnesiz acısız ve iz kalmadan mükemmel sonuçlar elde edilmeye başlandı.

İğnesiz mezoterapi özellikle yaşlanma belirtilerini yok etmek için kullanılmaktadır. İşlem esnasında anti aging içerikli solüsyonlar düşük akımlarla cilde verilir ve çözüme ulaşılır. Bu elektrik akımı kas içine uygulanır ve kas yapısına zarar vermez.

6 SEANSTA GÖZLE GÖRÜLEBİLİR DEĞİŞİKLİK

Ciltteki deformasyona göre değişiklik göstermekle birlikte en fazla 6 seans sonrasında gözle görülür sonuçlar elde edilebilir. 6- 10 saat arası mezoterap bölgesi sudan korunmalıdır. Makyaj uygulanması gerekiyorsa en az 4 saat beklenmelidir.

İĞNESİZ MEZOTERAPİ UYGULAMA ALANLARI

• Yüz ve boyun bölgesinde lifting etkisi vardır.

• Göğüs ve boyun bölgelerinde dekolte düzeltici, sıkılaştırıcı etkisi vardır.

• Yara ve iz tedavilerinde,

• Leke tedavilerinde yardımcı yöntem olarak sıklıkla kullanılır.

• Suçiçeği gibi iz bırakan hastalıkların iz tedavisinde kullanılabilir.

• Çatlaklarda,

• Cilt gençleştirmede oldukça etkilidir.

• Sarkma ve kırışıklıkları engeller.

• Bel ve bacak bölgesinde anında sıkılaşma sağlar.

Özellikle 30 yaş ve üzeri kadınlarda yaygın olarak tercih edilen iğnesiz mezoterapi, cilt altı beslenmesini sağlayarak cildinize eşsiz bir parlaklık kazandırır. Kırışıklık problemi yaşayanlarda kırışık doldurma etkisi bulunmaktadır. Cildin yeniden yapılanmasında etkili bir yöntemdir. İğnesiz mezoterapi, vitamin, minareller ve antioksidanların cilt altına uygulanması işlemi olduğundan etkisi seans sonrası hemen fark edilmektedir.

STERİL ORTAMDA İĞNESİZ MEZOTERAPİ

Bb Estetik Padoloji Uzmanı Mehmet Ali Balkarlı yaptığı açıklamada;

"Bb Estetik uygun steril ortamda, yaşlanma etkilerinden kurtulmak, kırışıklık izlerinize veda etmek isterseniz iğnesiz mezoterapi hizmetimiz ile yanınızdayız." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.