Kahraman TV

İfa Ajans Kahramanmaraş’ta Koronavirüse Karşı Sorumluluk Aldı

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta hizmet veren İFA Ajans, vatandaşları bilgilendirme amaçlı şehrin bir çok noktasında ‘Koronavirüs Tedbirleri’ başlıklı ilan yayınladı.

Kahramanmaraş’ta hizmet veren İFA Ajans, vatandaşları bilgilendirme amaçlı şehrin bir çok noktasında ‘Koronavirüs Tedbirleri’ başlıklı ilan yayınladı.

Kahramanmaraş’ta hizmet veren İFA Ajans, vatandaşları bilgilendirme amaçlı şehrin bir çok noktasında ‘Koronavirüs Tedbirleri’ başlıklı ilan yayınladı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan İfa Ajans, koronavirüs önlemlerini dikkate alarak evde kal çağrısı yaptı.

İşte o açıklama:

İFA ORFANIZASYON OLARAK KORONAVİRÜSÜN BİLİNCİNDEYİZ

VİRÜSÜ YOK ETMEK ELİMİZDE..

DÜNYA DA BİR SALGIN HASTALIK VAR VE KONTROL EDİLEMEZ HALE GELDİ ÇOK ÇABUK BULAŞABİLEN ÖZELLİKLE YAŞLI VE KRONİK RAHATSIZLIĞI OLAN KİŞİLERDE DAHA CİDDİ SINUÇLARA YOL AÇAN BİR SALGIN.. BİR ÇOK ÜLKE DE GÖRÜLDÜKTEN SONRA EN SON GÖRÜLEN ÜLKELERDEN BİRİ KENDİ ÜLKEMİZ..

DEVLETİMİZ SIKI ÖNLEMLER ALDI @DRFAHRETTİNKOCA SAĞLIK BAKANIMIZ ÇOK GÜZEL ÇALIŞTI.. AMA HER ŞEYİ HÜKÜMETTEN BEKLEYİP SOSYAL AKYİVİTELERE KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM ETMEK VATANDAŞLIK GÖREVİMİZ DEĞİL..

MİLLET OLARAK ZOR VE SABIR GEREKTİREN BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUZ..

PANİK YAPMAYACAĞIZ TEDBİR ALACAĞIZ VE VİRÜSÜN BİZİ KONTROL ALTINA ALMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ..

KORONAVİRÜS, ALACAĞIMIZ TEDBİRLERDEN DAHA GÜÇLÜ DEĞİLDİR.

KORONAVİRÜS SORUNU KÜRESEL MÜCADELEMİZ İSE ULUSALDIR.

KORONAVİRÜS RİSKİNE KARŞI 14 KURALA UYALIM VE HATIRLATALIM

KENDİ SAĞLIĞIN İÇİN

TOPLUMUN SAĞLIĞI İÇİN

ULUSAL MÜCADELEMİZ İÇİN

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.