Kahraman TV

Hüseyin Coşkun Aydın Mazbatasını Aldı

KAHRAMANMARAŞ

Göksun Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen, Cumhur İttifakı AK Parti Göksun Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun Aydın, yeni meclis üyeleri ile birlikte yeni dönem mazbatasını aldı ve görevine başladı.

Göksun Adliyesinde, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Damla Toy’dan mazbatasını alan Başkan Aydın, beraberinde AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Milliyetçi Hareket Partisi Göksun İlçe Başkanı Fatih Üstün, Belediye Meclis Üyeleri ve sevenleri ile birlikte Göksun ana caddelerinden yürüyerek Belediyeye gitti.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, aldığı mazbatanın Göksun halkının sorumluluğu olduğunu belirterek, 5 yılı hizmet ve yatırımlara dönüştüreceklerini söyledi.

Artık rozeti çıkarıp hizmete başlayacaklarını dile getiren Aydın, "Hiç kimseye adaletsizlik yapmadık. Hakkı, hukuku, adaleti birinci derecede gözetmeye gayret ettik. Halkımıza en iyi hizmeti yapmak için elimizden geleni yaptık. Yaptığımız her şeyin sonuna kadar arkasındayız. Allah'ın izniyle yaptığımız her şey doğru ve bu milletin hayrına." dedi.

Aydın, desteklerinden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.