Kahraman TV

Hisarmak Teknolojik Gelişmeleri Yakından Takip Ediyor

KAHRAMANMARAŞ

Hisarmak Makine Enerji Sanayi Yöneticisi Mustafa Topal, Kahraman TV’ye açıklamalarda bulundu: Teknolojik gelişmeleri takip ediyoruz.

Hisarmak Makine Enerji Kazan Sanayi Yöneticisi Mustafa Topal Kahraman TV’ye yaptığı açıklamada,’ Tüm süreçlerde, müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini tam olarak karşılayan bir anlayış içinde güvenilir ve aranan firma olmayı ilke edindik. Maliyetleri düşürmek ve karlılığı arttırmak için teknolojik gelişmeleri yakından takip etmeyi ve uygulamayı önemsiyoruz’ dedi.

ÜLKE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNMAK TEMEL HEDEF

En uygun, en doğru ve en ekonomik çözümleri en hızlı biçimde üreterek daha sonra ortaya çıkabilecek uygunsuzlukların önüne geçmeyi düstur edindiklerinin altını çizen Topal,’ Başlanan her projeyi zamanında, en üst düzey tekniklerle projesine tam uyumlu, istenen kalitede ve bütçe sınırları içinde eksiksiz tamamlamayı, içinde bulunduğumuz topluma ve çevreye saygılı, örnek bir kuruluş olmayı ve iş hacmini sürekli geliştirerek, ülke ekonomisine katkıda bulunmayı kalite politikamız olarak belirledik’ dedi. Kahramanmaraş’ta 4 yıldır çalışmalarını sürdüren Hisarmak, ihracatta da son yıllarda adından söz ettirmeye başladı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.