Kahraman TV

Heleteliler'den Koronavirüs Kampanyası

KAHRAMANMARAŞ

Barak Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Barak, Heleteliler için düzenlenen yardım kampanyasını canlı yayında açıklama yaparak bildirdi.

Fazlı Barak açıklamasında şu sözlere yer verdi:

''Serdar Tozar, Halil Topkıran, Akın Saygaz, Fahrettin Barak kardeşlerimizin arkadaşlarıyla birlikte başlattığı zor günde dayanışma kampanyasına Almanya'daki Helete Gençlik ve Spor Derneğimiz doğrudan destek çıktı. Akşam Başkan Bilal Barak'ın canlı yayınla yaptığı kampanyaya dernek yönetimi ve Almanya'daki hayır sever hemşehrilerimiz yoğun destek verdiler. 2-3 saatlik yayında 5 bin yuro yardım toplandı. Bu yardımla kaymakamlık ve muhtarlığımız aracılığıyla Helete'de tespit edilen 150 aileye erzak alınacak. Herhangi bir dedikoduya mahal vermemek için her şey açık, şeffaf bir şekilde yapılacak, lütfen iyi niyetle yapılan hayırlar konusunda kimse şom ağzını açıp dedikodu, kötü niyetli laf çıkarmasın. Erzaklar Helete'deki esnaflarımızdan alınacak.

Almanya'daki kardeşlerimiz vazifesini yaptı ama Türkiye'deki, Kahramanmaraş'taki ve Helete'deki hayırsever kardeşlerimizi de yardım kampanyasına aktif bir şekilde katılmaya davet ediyoruz. Almanya'daki kardeşlerimiz 35 bin lira kadar topladılar. Türkiye'dekiler de bir o kadar bağış yaparsa derdimize en azından bir aylık çare bulunacak. Kampanya 3 Mart Cuma gününe kadar devam ediyor. Biz Heleteliler ekmeğimizi bölüşme konusunda dünyanın en cömert insanlarıyız. Bunu gösterme günü bugündür. İçinde bulunduğumuz zor şartlarda insanlarımızı yokluk-yoksulluktan dolayı zor durumda bırakmayalım. İnsanlık bunu gerektirir. Bu kampanya dışında da yoksul, ihtiyaç sahibi hısım akrabalara sahip çıkma günüdür. Biz Türklerin en güzel yanımız aile, akrabalık bağlarımız ve birbirimize sahip çıkmamızdır. Hayır sahiplerinin hayrını Allah kabul eylesin.'' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.