Kahraman TV

Hayrettin Güngör'ün Sıradaki Durağı Çağlayancerit'ti

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör 31 Mart yerel seçimleri öncesi ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Güngör'ün ziyaretler kapsamında sıradaki durağı Çağlayancerit oldu.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör'ün ziyaretler kapsamında sıradaki durağı Çağlayancerit'ti.

Gün boyu ziyaretlerini sosyal medya hesabından paylaşan ve takipçilerini bilgilendiren Güngör Çağlayancerit'te ilk olarak vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Adayı Hayrettin Güngör paylaşımına, "İlçe ziyaretlerine Çağlayancerit ile devam ediyoruz. Ziyaretlerimize hemşehrilerimizle selamlaşarak başladık. Hemşehrilerimizin sıcak ve candan ilgisine teşekkür ederim" notonu düştü.

Daha sonra İlçe teşkilatlarını ziyaret eden Hayrettin Güngör, "İlçe Başkanımız, Kadın Kolları, Gençlik Kolları Başkanlarımız ve teşkilat mensuplarımızla bir araya gelerek ilçemiz hakkında istişarelerde bulunduk. Sıcak ve nazik karşılama için teşkilatımıza teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Hayrettin Güngör ardından Çağlayancerit Belediye Başkan Aday Adayları ile bir araya geldi ve istişarelerde bulundu.

Güngör'ün sıradaki durağı esnaf ve pazarcılar oldu. Başkan Adayı Güngör buradaki ziyaretiyle ilgili şu notu paylaştı;

"Ceviziyle meşhur Çağlayancerit ilçe esnaflarımız ve pazarcılarımızla selamlaştık. Sıcak ve samimi sohbetlerimiz oldu. Tüm esnaflarımıza hayırlı işler dilerim."

Ziyaretlerine Çağlayancerit Belediye Başkanlığı ile devam eden güngör, Başkan Üzeyir KIZILSEKİ ve Meclis Üyeleriyle istişarelerde bulundu ve sıcak ev sahipliği için teşekkür etti.

Hayrettin Güngör, Belediye Başkanlığı'nın ardından Çağlayancerit Ziraat Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

AK Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör'ün son durağı ise Çağlayancerit Kaymakamlığı oldu. Kaymakam Abdullah Huzeyfe ÇAKMAK'ı ziyaret eden eden Güngör, ilçe hakkında bilgi aldı ve istişarelerde bulundu. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.