Kahraman TV

Hayrettin Güngör'ün Projelerini Açıklayacağı Gün Belli Oldu

KAHRAMANMARAŞ

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nda açıklamalarda bulundu

Cumhur İttifakı Kahramanamraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör, Ticaret ve Sanayi Odası'nda açıklamalarda bulundu.

Güngör açıklamasında, 'Vatan millet aşkı olan alt kimliği önemli değil, alanında uzman kim varsa bulup çalıştıracağım. Ben bir önceki görevimde de bunu yaptım başarılı oldum.Kahramanmaraş gelire göre Türkiye'de 20. sırada yer alıyor. Burada bir gelir adaletsizliği var. Konuyu Cumhurbaşkanımızla istişare ettik. Bu sorunu çözeceğiz. Cumartesi günü 14.00'da projelerimi açıklayacağım. Belediyenin iki görevi vardır. Birincisi zorunlu görev, ikincisi ihtiyari görevdir. Tarım ve hayvancılıkta sürdürülebilir projeler üreteceğiz. Sonuç odaklı çalışmalar yapmamız lazım. Su ile ilgili de Cumartesi günü bir müjde vereceğim' ifadelerini kullandı.

'TEKKE MAHALLESİ ÜZERİNDE ÇALIŞACAĞIM'

Güngör konuşmasının devamında 'Trafikte ve alt yapıda sorun var. Ulaşım sorunu çözülmüş gibi biz önce alt yapıdan başlayacağız.Biz buraya metro getireceğiz deyip yapamayız bunun belirli standartları var. Standartlara uygun olan ne gerekiyorsa yapacağız. Göreve başladığımda tanzim satışlar vardı. Şimdi ki tanzim satış noktası biraz daha farklı. Devletin ekonomiyi düzeltmeye yönelik attığı bir adım. Biz göreve başladığımız da da gerekirse uygularız. Ben her şeyi bilmem ama kimin neyi bildiğini çok iyi bilirim.Ben Kadir Topbaş'tan nezaketi öğrendim, Özhaseki'den ticareti, pazarlığı öğrendim. Fatma Şahin başkandan işi takip etmeyi öğrendim. Tahir Akyürek'ten sabrı öğrendim, her şeyi bilemeyebilirim ama biraz çalıştığım zaman kimin neyi yapıp yapamayacağını anlarım. Ben göreve geldiğim zaman Tekke Mahallesi'nde bir sorun var. Vatandaşlarımıza bir söz verilmiş. Ne yapabiliriz,nasıl yol izleyebiliriz diye sorarım' dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.