Kahraman TV

Hayrettin Güngör: "Kahramanmaraş'ı Uluslararası Düzeyde Tanıtacağız"

KAHRAMANMARAŞ

'Uluslararası Edebiyat Yolu Bisiklet Yarışı’ kapanış programında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bisiklet dağıtım töreninde açıklamalarda bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Uluslararası Edebiyat Yolu Bisiklet Yarışı öncesi gerçekleştirilen çekilişteki talihlilere bisiklet hediye etti.

Düzenlenen bisiklet dağıtım etkinliğinde gençlerle bir araya gelen Başkan Güngör: “Bugün şehrimizde iki gündür devam eden uluslararası yarışmamızın sonuna geldik. 20 ülkeden 200’e yakın sporcu burada konakladı ve yarıştı. Kahramanmaraş marka bir şehir. Şiir ve edebiyat alanında, gastronomi ve yerel lezzetler alanında olduğu gibi pek çok değere sahibiz.

Bunun yanında spor faaliyetleriyle katma değerimizi artırmak, uluslararası ölçekte tanıtmak istiyoruz. Bisiklet kullanımını da paydaş kurumlarımızla birlikte şehrimizde yaygınlaştırmayı amaçlıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz organizasyonun ardından bu amacı taçlandırmak için sosyal medyadan düzenlediğimiz çekilişle gençlerimize 46 bisiklet hediye ettik” ifadelerini kullandı.

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç ise, "Kahramanmaraş'ta bisikletçiliğin yaygınlaşmasında emeği olan Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek'e teşekkürlerimi sunuyorum. Çünkü ilimize 9 kilometre uzunluğunda bir bisiklet parkuru kazandırmış ve oradaki 700 bisikletle gençlerimiz, yılın her günü bisikletle alakalarına devam ettiler." açıklamasında bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.