Kahraman TV

"Hayrettin Güngör İle Hiçbir Kan Bağım Yoktur, Bu Bir İftiradır"

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesine Bilgisayar Mühendisi olarak girmek için açılan iş ilanına başvuruda bulunan ve mülakata girmeye hak kazanan Ümmügülsüm Güngör, Kahraman Tv'ye özel açıklamalar da bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi birimlerinde AKBEL A.Ş bünyesinde görev almak üzere personel alımı ilanı verilmişti. 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi birimlerinde AKBEL A.Ş. bünyesinde çalıştırılmak üzere çeşitli bölümlerde başvurusu alınan adayların, en yüksek KPSS ve diploma puanına göre sıralanan AKBEL A.Ş Personel Alımı yazılı veya sözlü mülakat listesi yayınlanmıştı. Liste yayınlanır yayınlanmaz ortaya soyadı benzerliğinden kaynaklı "Hayrettin Güngör yeğenini işe aldı" iddiaları bazı basın yayın organlarında öne sürüldü.

Yayınlanan listede İnönü Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde yer alan Ümmügülsüm Güngör Kahraman TV'ye özel açıklamalar da bulundu. 

Ümmügülsüm Güngör, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi,

"HAYRETTİN GÜNGÖR BEY İLE HİÇBİR KAN BAĞIM YOK"

"Hayrettin Güngör ile hiçbir kan bağım yoktur. Babam Afşinli, Annem ise Göksunlu olduğu için Göksun'daki Güngörlerle sadece soyisim benzerliği bulunmaktadır. Ayrıca Kafkas kökenliyim ve Çerkez olduğum için Hayrettin Güngör ile akraba olmadığımız net şekilde anlaşılır. 

"BU BİR İFTİRADIR"

Şahsıma atılan iftiradır, isteyenlere sosyal medya üzerinden soyağacımı da paylaşabilirim. AKBEL'in yayımladığı mülakata ise diploma puanım ve KPSS puanım ile girmeye hak kazandım. Yakın zamanda babamı kaybettim, acımız büyükken böyle konularda haksız yere adımın geçmesine üzüldüm." 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.