Kahraman TV

Hayrettin Güngör Bir Daire Başkanını Daha Görevden Aldı!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kültür ve Spor Daire Başkanı Cevdet Kabakçı'yı görevden alırken yerine Önder Kırsoy'u atadı. Eski Genel Sekreter Züver Çetinkaya ise Genel Sekreter Yardımcısı oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Spor Daire Başkanı Cevdet Kabakçı görevinden alınarak yerine eski teftiş kurulu üyesi Önder Kırsoy getirildi.

Eski Genel Sekreter Yardımcısı Bedri Akkaya Mali Hizmetler Şube Müdürü, yine eski genel sekreter yardımcısı Harun Buz Ruhsat Şube Müdürü, eski Mezarlıklar Daire Başkanı Emir İsmail Demir Mezarlıklar Şube Müdürü, eski Fen İşleri Daire Başkanı Onur Erdi ise, Makine İkmal Şube Müdürü oldu.

Öte yandan Basın Yayın Şube Müdürlüğü gibi kritik önem taşıyan müdürlüklerin bağlanacağı Genel Sekreter Yardımcısı için eskiden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nde çalışmış bir isme teklif götürüldüğü öne sürüldü.

Başkan Güngör’ün, değişime devam edeceği Şube Müdürlüklerinin bir kısmı için uygun isimlere ise teklifler götürdüğü bildirildi. Müdürlerden sonra ise memur kadrosuna kadar değişiminin süreceği iddia edildi.

Kaynak: Kanal 46

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.