Kahraman TV

Hayrettin Güngör: Afşin'e 100 Milyonluk Yatırım Yapıyoruz

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Afşin'e yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör Afşin'e yapılan yatırımları yerinde inceledi.

Hayrettin Güngör inceleme sonrası açıklamalarda bulundu. Güngör " AB tüketici fonundan Kahramanmaraş büyükşehir belediyesi olarak biz 2 milyar kaynağın 1 milyarını AB tüketici fonundan aldık. Bunun tamamı alt yapı hizmetleri için. Bu bütçeden Afşin'e 100 milyon yatırım yapıyoruz.

BAŞKAN GÜNGÖR ASFALT ÇALIŞMASINI YERİNDE İNCELEDİ

Şu an Avşin merkezi İçerisinde üç buçuk kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıyoruz. Sıcak asfalt çalışması son aşamaya geldi. Buraya da 2,5 milyon TL'nin üzerinde yatırım yapıyoruz. İlçe merkezinde ve kırsal alanlarda
Büyükşehir belediyemizin sorumlu olduğu yollarda önümüzdeki yıl ilçelerimizde yol sorunu kalmayacak.
Burada tabii önümüzdeki yıl kuzey ilçeler daire başkanlığımız bünyesinde sadece yol yatırımlar için 100 milyonluk bir bütçe ayırdık. İnşallah bunu da büyük bir oranda yerine getireceğiz. Hemşerilerimiz müşteri olsun şehitlerimizin mahallelerimizin merkezlerimizi asfaltsız kaldırımsız geri kalmayacak diyorum. Caddedeki asfaltında Afşin hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." ifadelerini kulandı.

AK Parti Afşin ilçe başkanı İsmail Safi yaptığı açıklamada " Ben bu çalışmalar için Hayrettin başkanıma özellikle teşekkür ediyorum kış aylarına girmeden bu çalışmanın yapılması Afşin’i rahatlatacaktır. Afşin esnaf ve Afşin içinde hayırlı olsun diyorum." ifadeleri kulandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.