Kahraman TV

Haydi Aslanlar Devamı Gelsin!

KAHRAMANMARAŞ

Sezonun ikinci yarısına 2-1'lik Bandırmaspor galibiyetiyle başlayan Kahramanmaraşspor Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grubun 19. haftasında Şanlıurfaspor deplasmanına konuk olacak.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grubun ikinci yarısına taraftarı önünde iyi bir başlangıç yapan Kahramanmaraşspor 27 Ocak Pazar günü Şanlıurfaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Şanlıurfa GAP Stadyumu'nda saat 13.00'da oynanacak olan karşılaşmayı hakem Adem Sarıtaş yönetecek. Sarıtaş'ın yardımcılıklarını Kadir Kantekin ve İsmail Taygun yapacak.

ASLAN 18 HAFTADA 20 PUAN TOPLADI

Kahramanmaraşspor geride kalan 18 haftada 20 puanla 13. sırada yer alırken, rakip Şanlıurfaspor ise 35 puanla play-off hattı içerisinde yer alıyor.

İLK MAÇ BERABERE SONUÇLANDI

İki takım arasında 12 Şubat Stadyumu'nda oynanan ilk maç 1-1 sona ermişti. Kahramanmaraşspor'un golü Abdülkadir Akyıldız'dan gelirken, Şanlıurfaspor'un sayısını Sercan Kaya kaydetti.

TARAFTARLAR İÇİN OTOBÜS

AK Parti K.Maraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, TFF 2.LİG Kırmızı Grup 19. hafta karşılaşmasında Kahramanmaraşspor'un deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşılaşacağı maç için K.Maraşspor taraftarına 3 otobüs tahsis etti. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.