Kahraman TV

Hayat Çocuklar Gibi Olsa..

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV Köşe Yazarı Ayşe Palabıyık Keten, "Hayat Çocuklar Gibi Olsa.." başlıklı bir yazı kaleme aldı.

İŞTE PALABIYIK KETEN'İN BU HAFTAKİ YAZISI:

Bir bayram sonrasına denk gelen haftanın ilk gününden herkese merhaba;  Ah Ayşe hanım nerde o eski bayramlar dediklerinizi duyar gibiyim, siz bunları söylerken benim de sizler için şöyle bir söz söylemek geçti içimden, Bayram; insanın kendi içinde ki neşe değil midir? Öyleyse tüm neşemizle ve her insanın içinde var olan o çocuksu heyecanla bayramlarınızı yeniden kutluyorum!
Sahi çocuksu neşe demişken haydi beraber çocuklarımızı kaleme alalım!

"YENİ NESİL ÇOCUKLARININ BAYRAMI"

Çocukken en çok merak ettiğim şeylerden birisi büyük bir insan gözüyle dünyaya bakmaktı sanıyorum artık bakabiliyorum, Bizler çocukken bayram seyran dinlemez sokaklarda oyunlar oynar, bayram harçlıklarımızı harcamak için bakkal amcalara koşardık... Şimdi ki çocuklara büyük gözüyle bakıyorum ve kıyaslama yapamayacağım kadar farklı bir dünya bambaşka beyinler var karşımda, ne oldu bizlerin çocuklarına? 
Çocuklarımız sanal bir dünyanın içinde, kapalı kutuların ardında mı kaldı? 
Hadi bu soruları hep beraber hem sindirelim hem özümseyerek öz eleştirilerimizi yapalım.

"ÇOCUKLARIN ZAMANI EKRAN KARŞISINDA MI GEÇİYOR?"

Bayramlar insanların kaynaşması ve sosyalleşme için en ideal tatil sürelerinin olduğu zaman dilimleridir, tüm dünyanın savaş halinde olduğu pandemi sürecini yazımın içinde tabi ki de es geçmeyeceğim fakat pandemi olmadan önce de çocukların ellerinde her fırsatta telefon, tablet, bilgisayarlar zaten mevcuttu! Lütfen bunu da göz aradı etmeyelim.
Çocuklarımızın en kıymetli zamanlarını...

*** YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYIN *** 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.