Kahraman TV

Hastayı Muayeneye Gittiler, Sonrasında Bakın Neler Oldu

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş’ta 112 Acil Servis ekiplerinin Güneşevler Mahallesinde önceki akşam rahatsızlanan Ayşe A isimli hastaya yaptıkları bir kez daha gönüllere su serpti.

Kahramanmaraş’ta 112 Acil Servis ekiplerinin Güneşevler Mahallesinde önceki akşam rahatsızlanan Ayşe A isimli hastaya yaptıkları bir kez daha gönüllere su serpti. Evinde iftar hazırlığı yaparken rahatsızlanan Ayşe A isimli vatandaşın komşuları 112 Acil Servis ekiplerine telefon açtı ve yardım çağrısında bulundu. Hastaya müdahale için kısa süre içinde adrese gelen 112 görevlileri, muayene ettikten sonra kayıt alırken Ayşe A isimli hastanın doğum günü olduğunu fark etti. Bunun üzerine binanın girişinde bulunan bahçeden gül koparan ambulans şoförü ve sağlık görevlileri Ayşe A isimli vatandaşın doğum gününü kutladı. Yanlarında getirdikleri eldiveni şişirerek üzerine ‘Mutlu Yıllar Ayşe Sultan’ yazan sağlık görevlilerinin davranışı takdir topladı.

‘CANLARI PAHASINA ÇALIŞIYORLAR’

Bunun üzerine duygu dolu anlar yaşayan Ayşe A isimli vatandaş,’Sağlık çalışanlarımıza minnettarım. Ramazan ayında gece gündüz demeden bir telefonla yanımızda oldular. Özellikle de bu süreçte sağlık çalışanlarımızın ne derece can siperane çalıştıklarını görüyoruz. Hayatlarımızı onlara borçluyuz. Benim için de anlamlı bir doğum günü oldu. Biraz rahatsızlandım ama sağ olsun muayene ettiler,moral oldular. Devletimiz var olsun’ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.