Kahraman TV

Hanefi Öksüz: Terör Temel Sorun Olmaktan Çıktı, Asıl Sorun Ekonomi!

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası geleneksel iftarında konuşan KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz,’Terör ülkemizin için temel sorun olmaktan çıktı. Asıl sorunumuz ekonomi’ ifadelerini kullandı.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen iftar programına Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, 65. Hükümet Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, İmran Kılıç KMTSO Başkanı Serdar Zabun, KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve basın mensupları katılım gösterdi.

Programda konuşma yapan KMTSO Başkanı Serdar Zabun özel sektör olarak istihdama destek vermeye devam edeceklerinin altını çizdi. KMTSO Meclis Başkanı Hanefi Öksüz ise ülkenin temel sorununun terör olmaktan çıktığını ekonomik krizin ilk sıradaki sorun haline geldiğini ifade etti. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ise ülkenin içerisinde bulunduğu zor durumdan tasarruf yaparak çıkabileceğini dile getirdi. TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç ise Türkiye’nin son 5 yılda büyük badireler atlattığını yaşanan zorluklara rağmen güçlü bir Türkiye profili çizildiğini söyledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.