Kahraman TV

Hanefi Öksüz'den Kahramanmaraş Siyasetine Eleştiri

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş ihracat hedefleri doğrultusunda Ticaret Bakanlığı yetkililerininde katılımı ile Ticaret ve Sanayi Odası 19. Olağan Meclis Toplantısını gerçekleştirildi.

Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı ve Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hanefi Öksüz Ticaret ve Sanayi Odası 19. Olağan Meclis Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

Sorunlarının birlik ve beraberlikle aşılayacağına vurgu yapan Öksüz: “Sayın Cumhurbaşkanımız Kahramanmaraş’a geldi, bir tokalaşma imkânımız bile olmadı. Çünkü burada iş dünyasıyla ülkeyi yönetenleri maalesef siyaset dünyası bir araya getirmek istemiyor. Tabi bunun bir bacağı da siyaset. Yani devleti ve hükümeti harekete getirecek olan siyaset, bizim seçtiğimiz insanlar. Ticaret ve Sanayi Odası’nda herkesin ayrı bir görevi var. Oturduk sorunları konuştuk, yönetim üyelerimizden gelen yapabilecekleri sorunları not aldı. Kahramanmaraş olarak maalesef bizde siyaset, sanayi ve odalar iç içe değiliz. Herkes kendi kulvarında koşuyor.” ifadelerini kullandı.

BİRLİKTELİĞİ BECEREN BİR TOPLUM OLMALIYIZ

Bir üyeden gelen “Peki bu birlikteliği nasıl sağlarız?” soruna ise: “ Bizim birlikteliği beceren bir toplum olmamız lazım. Siyasetçi hep ben diyor kendi geleceği için. Kendine rakip olanı bir tarafa çıkarmaya çalışıyor. Adam iki ortak, önce ortağını kazancına göz dikiyor. Önce ailede, sonra ortaklıkta daha sonra diğer sektörle birlikteliği sağlamak gerekir. Bu içimizden gelmeli. Hep ben ben dediğimiz zamanda birlik olmaz.” ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.