Kahraman TV

Halil Hasırcı: Personelimize 'Kapı Kapı İş Aratmayacağız' Diye Söz Verdik

KAHRAMANMARAŞ

Hasırcıoğlu AVM, 2018 yılı değerlendirme toplantısı ve etkinliği düzenledi. Toplantının açılış konuşmasını yapan Hasırcıoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hasırcı, 'Personelimize kapı kapı iş aratmayacağız diye söz verdik' dedi.

Kahramanmaraş'a mobilya, beyaz eşya, elektronik, züccaciye, ev tekstili, halı ve küçük ev aletleri alanında hizmet veren Hasırcıoğlu AVM, yılsonu değerlendirme toplantısı yaptı. Toplantıya Hasırcıoğlu ailesi ve Hasırcıoğlu AVM çalışanları katıldı.

Bütün çalışanların katıldığı gecede konuşan Hasırcıoğlu AVM Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hasırcı, "Katılım sağlayan tüm personellerimize teşekkür ederiz. 2018 yılı ülkemiz için biraz sancılı bir dönem oldu. Ekonomik olumsuzlara rağmen personelimize söz verdik. Kimseyi çıkarmayacağız diye. Allah'ın yardımıyla ve özverili çalışmalarımızla 4. şubemizi açtık. 150 çalışanımızla müşterilerimize hizmet veriyoruz. 2019 yılında daha iyi işlere imza atacağız" dedi.

Halil Hasırcı'nın babası Mehmet Hasırcı'da yaptığı konuşmada Hasırcıoğlu AVM olarak büyük bir aile olduklarının vurgusunu yaptı.

Hasırcıoğlu AVM Genel Müdürü Gürbüz Meral ise 2018 yılının kendileri için iyi geçtiğini söyledi.

Tüm detaylar;

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.