Kahraman TV

Habibe Öçal'ın Cenaze Namazı Tartışmalara Neden Oldu

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal'ın Milletvekili Ali Öztunç'un babası Nasır Öztunç'un cenazesinde en ön safta erkeklerle yan yana kıldığı namaz tartışmalara neden oldu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal'ın Milletvekili Ali Öztunç'un babası Nasır Öztunç'un cenazesinde en ön safta erkeklerle yan yana kıldığı namaz tartışmalara neden oldu.

Milletvekili Habibe Öçal'ın sosyal medyaya yansıyan fotoğrafında en ön safta cenaze namazına durduğu görülüyor.

Vatandaşlardan gelen yorumlarda,'AK Parti Milletvekili İmran Kılınç kadınlarla erkeklerin aynı safta namaz kılmasının doğru olmadığını bilmiyor mu, nasıl bu duruma müdahale etmedi' şeklindeki yorumları dikkat çekti.

İşte O Fotoğraf:

Milletvekili Habibe Öçal'dan konuya ilişkin cevap geldi.

Yorumlar (13)

Aa 4 Yıl Önce

Derhal akpartimizden istifa etmeli

Isimsiz 4 Yıl Önce

Derhal akpartimizden istifa etmeli

Salih 4 Yıl Önce

Din lop'cüleri.Marka müslümanları.Allah korkusu kalmadımı?Cenazeden ibret almıyormusunuz.Neyapmaya çalışıyorsunuz.Nefis esirleri.Doyun artık..Allah yüceler yücesidir.

Müslüman 4 Yıl Önce

Kadınların erkeklerle aynı safta omuz omuza namaz kılması serbest mi? Anlamadım ki? Maraș'ta serbest diğer yerlerde mi yasak? Yok mu doğru bir bilgi verecek kimse???

Adsız 4 Yıl Önce

Milletvekili olunca elbette en ön saf yani protokol sizlerindir. Ancak hanımefendi yanında Müftü emeklisi vekil olmasına rağmen dini kuralları bilmiyor. Merhumun Mezhebinin cenaze namazının rüķu secde olmayisindan bahsediyor. Maraş a yazık böyle insanları Seçtikleri için.

İsmail Aydın 4 Yıl Önce

Çok yanlış yazık yaa

İsmail Aydın 4 Yıl Önce

Yaźik ki çok yazık

Sütçü İmam 4 Yıl Önce

Sütcü İmam'ın kemikleri sızlıyor. Ne yazık ki hanımefendi şu an : MİİLLETVEKİLİ HATİCE ÖÇAL’DAN KADIN ERKEK EŞİTLİĞİNDE FİİLİ UYGULAMA! Kahramanmaraş Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Başkanvekili Hatice ÖÇAL; Katıldığı cenaze namazında, kadın erkek eşitliğinin fiili bir uygulamasını yaparak, ilk safta imamın ardında namaza durdu!... Uygulamasına da Diyanet sitesinde yer alan fetvayı dayanak gösteriyor.

MH konya 4 Yıl Önce

Millet vekili olması hasebiyle duyguları ile değil ilmi ve aklı ile hareket etmesi gerekirdi. yorum yolu ile fıkıh hükümlerini görmezden gelmenin hiçbir gerekçesi olamaz. kem alet ile kemalat olmaz. alevi sünni kardeşliğinin sağlayacağını düşünmüş. saf düzeninden sorumlu olan imamın da uyarması gerekirdi.

Birisi 4 Yıl Önce

Diyanetin sitesinde varmış fetva yahu diyanet dediğin iran(şia) larla 18 maddelik anlaşma yaptı peki nedir anlaşmanın içeriği şia din adamları ülkemizde fakültelerde din dersi verecekmiş. Şia kim necidir biliyormuyuz peki? Hz Ebubekir efendimize(ra), Hz ömer efendimize, Hz aişe annemize küfreden sapık inanç üzere bir topluluk, Osmanlı devletinin şiaya kapatmış olduğu kapıları tekrardan açtılar Sayın Ali erbaş neyin peşindesin neden 18 maddeyi kamuoyunla paylaşmazsınız derdiniz ne? Önce 4 hak mezhebi 5 çıkardınız şimdi de bu sırada ne var YAZIKLAR OLSUN.

Aaa 4 Yıl Önce

Yazıklar olsun çok yazık millet vekili olunca Allah’ın kanunları mı değişiyor.

Engürü 4 Yıl Önce

Sizin gibi kişiliksiz vekillerden dolayı bu parti patlayacak o zmn münasip bir yerinize kınayı yakarsınız.

delioğulları 1 Yıl Önce

dini kullanın iblis hizmetçizi yolsuz Allah'ın gazabı üzerine olsun

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.