Kahraman TV

Güvenç:Stadyumun Tribünlerini Kapatmayla İlgili Çalışıyoruz

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Kahraman TV canlı yayınına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç Kahraman TV canlı yayınına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu.

İşte Güvenç'in açıklamalarından satırbaşları:

HAL KAVŞAĞI BİZİ ÇOK YORDU

Hal kavşağı bizi çok yordu. Hal kavşağı için her gün 1 kamyon bitum getirdik. Müteahhit alacağım var dedi ona 3 milyon ek ödeme çıkardık. Fakat olumsuz hava şartları da bizleri çok etkiledi. Malzemeleri temin ettik ama yağış oldu kaliteli bir yol yapmak için de yağışların bitmesini bekledik. Yine de büyük ölçüde her şeyi yerine getirdik ve hayırlı olsun dedik.

ETKİNLİKLERİ BAŞARILI BULUYORUM

Ben etkinlikleri başarılı ve yeterli buluyorum. Konferanslar ve tanıtım olacak daha vaktimiz var eğer vatandaşlarımızdan öneriler varsa onları da burada paylaşın Büyükşehir Başkanımız Valimiz ve bizler dikkate alırız yerine getirmeye çalışırız. Burada asıl önemli olan 100.yılın bilincinde olmaktır.Bu ülkenin bu toprakların bizlere nasıl kaldığını unutmamaktır. Tabi herkes eleştiri yapıyor eleştiri olmadan olmaz ama ben etkinlikleri başarılı buluyorum.

TRİBÜNLERİ KAPATMAYLA İLGİLİ BAŞKAN CEYHAN'DAN ÖNERİ GELDİ

Fatih Ceyhan bana tribünlerin kapatılacağını ve taraftarların mutlu olacağını söyledi. İl müdürümüz de bunu desteklediğini bildirdi bana hatta atletizm için müsait bir stat olduğunu söyledi. Bende gençlik bakanlığı spor müdürlüğüne bu konuyla ilgili araştırma yapın ve maliyeti ne olur? Yapabilir miyiz? Diye istişare yaptık. Bu konuyla ilgili Gençlik bakanlığıyla projemiz var ve eğer talep olursa projeyi uygulamaya koymayı düşünüyoruz. Maraş’a stat koyma fikrimiz bakidir gerekli mercilerle işi yürütüyoruz.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.