Kahraman TV

Güvenç: Arsan Kavşağı'nın Müteahhiti İle Sorun Yaşıyoruz

KAHRAMANMARAŞ

Kahraman TV Gazi Mecliste, TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili Celalettin Güvenç'i ziyaret etti.

Yapılan ziyarette TBMM İçişleri Komisyon Başkanı ve Kahramanmaraş AK Parti Milletvekili Celalettin Güvenç şu açıklamalarda bulundu:

SİYASETÇİNİN İŞİ GÜCÜ HALKIN SORUNUDUR

Celalettin Güvenç, "Siyasetçinin ve devlet adamının görev ve yetkileri halkın sorunudur. Yani halk ne talep ediyorsa halkın ne sorunu varsa siyasetçinin ve devlet adamının işi gücü halkın sorunudur. Dolayısıyla biz hangi ilçemiz olursa olsun hemşerilerimizin dertleriyle ilgileniyoruz ve ilgilenmek zorundayız." ifadelerini kullandı.

MARAŞ'IN GELİŞİMİ ADINA SANAYİ ÇOK ÖNEMLİ

Güvenç daha sonra konuşmasına, "Ama esas ikinci işimiz şehrimizin geleceğine planlama adına sanayicimizin, iş dünyamızın, esnaflarımızın dertleriyle ilgilenip onların önünü açmaya çalışıyoruz. Bu anlamda da çok şükür çok önemli bir toplantıya katıldık. Sanayi Bakanımız bizim 3 tane organizesanayi bölgemiz var ama maalesef sorunları vardı. Yıllardır çözülememişti, dün bakanımızdan onun sözünü aldık. Oralarla ilgili özel yazı çıkartacağız inşallah. Maraş'ın gelşimi adına sanayi çok önemli. Bunların dışında da diğer projeleri takip ediyoruz." cümlelerini ekledi.

 ARSAN KAVŞAĞI'NIN MÜTEAHHİTİ İLE CİDDİ SORUN YAŞIYORUZ

Son olarakta Güvenç, "Kara yolları yaptı. Çok açık söylemek gerekirse 1.köprüde de bu köprüde de aynı müteahitle sorun yaşıyoruz. Geçen yıl çok büyük mücadele ettik. Alacaklarının ödenmesi için. Sırf şehrimizin hatrına, iş çabuklaşsın diye Genel Müdürlüğe kaç kere gittik. Bu yılda gidiyoruz. Sorunların çözülmesiiçin elimizden geleni yapıyoruz fakat aynı sorunları bize yaşatmaya devam ediyor. Arsan Kavşağı sorununu ciddi anlamda takipediyoruz ama müteahitten kaynaklanan sorunlar devam ediyor. İnşallah kısa sürede bitiririz diye umut ediyorum. Bunuda burada söylüyorum, 3. kavşak çalışmasıda o müteahitte. Bu çalışmayı aynı müteahite vermeyeceğiz. Biz halkımıza karşı mahcup olmak istemiyoruz.Ciddi bir mücadele içerisindeyiz." açıklamalarında bulunduktan sonra konuşmasını sonlandırdı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.