Kahraman TV

Güngör:‘’Cumhurbaşkanımıza yakışır bir oy alacağımızdan hiç şüphem yok’’

KAHRAMANMARAŞ

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayrettin Güngör Onikibat ilçe seçim bürosu açılısına katıldı.

Sanayi ve Teknojoji Bakanı Mustafa Varank’ın da katıldığı açılışta konuşan Güngör:’’31 Mart’ta Türkiye bir yerel seçim yapıyor. Yerel seçimin yanında aynı zamanda cumhurbaşkanımıza vereceğimiz desteğin çok önemli bir göstergesi olacak. Türkiye bölgesinde önemli bir aktör. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile daha hızlı kararlar alacak bürokrasiyi hızlanacak ve bu yönetim sistemi ile yerel yönetimlerimizle uyum içerisinde çalışırsa, Türkiye daha da büyüyecek. İşte biz de bu anlayış içerisinde inşallah bu yetkiyi hem şeylerimiz bize verirse Kahramanmaraş’ta büyükşehirle beraber 11 ilçemizle beraber cumhuriyette farkının belediye başkanlarıyla buluştuğu hem Kahramanmaraş hem Türkiye kazanacak benim bu konuda herhangi bir şüphem yok.

BU SEÇİMİN BİR SLOGANI DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ

Hemşerilerim geldiğimden bugüne kadar göstermiş olduğu teveccüh, Kahramanmaraş’ta cumhur İttifakı, AK Parti ve Cumhurbaşkanımıza yakışır bir oy olacağımızdan hiç şüphem yok. Tabii ki bu seçimin sloganı Cumhurbaşkanımız 11 maddeden oluşan bir manifesto açıkladı. Bizim bundan sonraki süreçte hedefimiz partimizin bu manifestosuna uygun olarak inşallah görevlerimizi yürüteceğiz.

ÖNCELİKLE HEDEFİMİZ HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖNLÜNÜ KAZANMAK OLACAK

Bu seçimin bir sloganı da gönül belediyeciliği. Tabii ki altyapı üst yapı yapacağız ama öncelikle hedefimiz hemşehrilemizin gönlünü kazanmak olacak. Allah nasip ederse İnşallah bu hizmet anlayışıyla bu sloganla görevimize yürüteceğiz . Burada AK Parti büyük bir aile. Bundan önce büyükşehirde görev yapan Fatih Mehmet Erkoç 31 Mart’a kadar bu şehrin büyükşehir belediye başkanı. kendisi yeni kurulan bir büyükşehir belediye başkanı olarak hakikaten önemli işler yaptı. Biz ona teşekkür edeceğiz. Her zaman kendisinin tecrübelerinden istifade edeceğiz.’’ ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.