Kahraman TV

Güngör: "Uluslararası Organizasyonların Sayısını Artırdık"

KAHRAMANMARAŞ

Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş’a gelen Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Bilge Kuru, Eylül Öztürk Özkan ve Barış Kenan Özkan ile bir araya geldi.

Kahramanmaraş’a gelen Rotahane programı ekibi ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Şehrimizin doğal ve kültürel mirasına yönelik önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Uluslararası organizasyonların sayısını artırdık. UNESCO sürecinde önemli bir aşama kaydettik” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, çeşitli ziyaretler için Kahramanmaraş’a gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy, Rotahane projesi kurucu ortağı Bilge Kuru, ünlü influencer Eylül Öztürk Özkan ve Barış Kenan Özkan ve sanatçı Bora Gencer ile bir araya geldi. Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki Rotahane programı ekibi önce Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyelerinin de yer aldığı ziyarette Başkan Güngör, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi ile ilgili bilgiler aktardı.

İç Turizmde Farkındalık

Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde açıklamalarda bulunan Pervin Ersoy, “Gördüğüm en güzel müzelerden bir tanesi de burası oldu. Hatta Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ne hayran kaldım diyebilirim. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün Kahramanmaraş için söylemiş olduğu ‘Her üç kişiden dördü ya şair ya da yazardır’ sözü hafızamda yer etti. Herkesi mutlaka Kahramanmaraş’ı görmeye davet ediyorum. Başlatmış olduğumuz iç turizmde farkındalık projesiyle şehirlerimizi tek tek geziyoruz. Yaşadığımız bu cennet vatanı tanımamız adına projeler geliştirmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.