Kahraman TV

Güngör: "Kendi Kendimize Yeten Nadir Bir İliz"

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Haberler.com'un Genel Yayın Yönetmeni Av. BediaTeymur 'un konuğu oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Haberler.com'un Genel Yayın Yönetmeni Av. BediaTeymur 'un konuğu olarak etkisini yoğun bir şekilde göstermiş olan kar yağışını değerlendirdi.

Başkan Güngör değerlendirme yaparken ilk önce karla mücadele kapsamında gece gündüz çalışan ekipler için, "Karla mücadele kapsamında çalışan ekiplerimize yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

"SIKINTI YAŞAMADIK, HAZIRLIKLIYDIK"

Daha sonra herhangi bir tuz sıkıntısının olup olmadığı sorusuna şu sözlerle açıklayan Güngör: 

"Tuz stoğumuz son derece yeterliydi.10.000 ton tuzumuz vardı hala da var önemli bir kısmı stok halinde. "Bu konuda herhangi bir sıkıntı çekmedik ama birilerinin aksine tabi ki muhalefet algı yapmak istiyor. Fakat hiçbir tuz araç gereç sıkıntısı yaşamadık, hazırlıklıydık. Şuan da da kapalı yolumuz yok dedi." 

"HEDEFİMİZ 500 BİN ZİYARETÇİ AĞIRLAMAK"

Kar yağışını değerlendiren Başkan Güngör, Yedikuyular Kayak Merkezi 'ne de değindi.

Güngör, "Yedikuyular Kayak Merkezi ile hedefimiz yıllık 500 bin ziyaretçi ağırlamak" dedi.

"KENDİ KENDİMİZE YETEN NADİR BİR İLİZ"

Son olarak Başkan Güngör Kahramanmaraş'ın doğal güzelliklerini ve coğrafi rakımından söz ederek şu açıklamalarda bulundu:

"Kahramanmaraş'ın gerçekten doğal bir güzelliği var. Ben mesela şimdi Kahramanmaraş'ta fındık yetişiyor desem kimse bana inanmaz. Karadeniz kadar olmasa da şehrin potonsiyeline göre belli bir ölçüde fındık yetiştiriliyor. Meyve ve sebzeye iilişkin bu şehir kadar çeşitli yetişen başka şehir yok. Biz Kahramanmaraş olarak, Fındık, pirinç, kaplıca ve kayak merkezinin olduğu kendi kendimize yeten nadir bir iliz." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.