Kahraman TV

Güngör: "Kahramanmaraş'ta Hiçbir Öğrenci Açıkta Kalmayacak"

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş'a gelen üniversite öğrencilerinin açıkta kalmayacağını belirtti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş'a gelen üniversite öğrencilerin yurt ve barınma konusu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kredi Yurtlar Kurumu'na bağlı yurdun birkaç ay içerisinde tamamlanacağını belirten Güngör, Kahramanmaraş'a gelen hiçbir öğrencinin açıkta kalmayacağını belirtti.

"HİÇBİR ÖĞRENCİ AÇIKTA KALMAYACAK"

Yüz yüze eğitimin başlamasıyla sürecin iyileşecerek devam edeceğini söyleyen Hayrettin Güngör, "Pandemi nedeniyle okullarımız kapalıydı. Üniversite öğrencilerimizin konaklama ihtiyacı ortaya çıkınca hükümetimiz, bakanlığımız, valiliğimiz, üniversitemiz, kredi yurtlar kurumu ile ortak iş birliğinde, şehrimize gelen hiçbir öğrenci açıkta kalmayacak sloganıyla yola çıktık. Belediyemiz gerek sosyal medya üzerinden gerekse iletişim noktalarımızda arkadaşlarımız talepleri aldılar. Bu öğrencileri hem uygun olan otellerimize hem yurtlarımıza hem de belediyemizin sosyal tesislerine yerleştirdik." dedi.

Ciddi bir memnuniyetle karşılaştıklarına dile getiren Güngör, "Kredi Yurtlar Kurumu'muzun yurdu da bitmek üzere. Tahminim birkaç ay içerisinde tamamlanır. Oraya da destek veriyoruz. İnşallah orası açıldığında sorun giderilmiş olacak. Bu şehir kimseyi açıkta bırakmaz. Bu şehir kadim, misafirperver bir şehir. Öğrencilerimize başarılar diliyorum." ifadelerinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.