Kahraman TV

Görgel: Kahramanmaraş’ta Yalan Dolan Siyaset Yapanları 2023’te Sandığa Gömeceğiz

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Dulkadiroğlu İlçesi Genişletilmiş Danışma Toplantısı’nda konuştu.

Kahramanmaraş'ın geldiği noktada çok kötü bu anlamda Türkiye'nin de muhalefet anlayışı da çok kötü. Daha iki gün önce, tekstil makinaları fuarında Milletvekilimiz Celalettin Güvenç bir konuşma yaptı. Orada tabi muhalefet partilerin il başkanları, yöneticileri de vardı. Sayın Vekilimiz çok güzel bir konuşma yaptı. Pandemi de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemizin özellikle sağlık anlamında yaptığı yatırımlardan, ekonomik anlamda almış olduğu tedbirlerden bahsetti ve şöyle bir ifade kullandı. “Biz o dönemde sanayicimizi destekledik çünkü yatırımların devam etmesi pandemi döneminde fabrikalarımızın, iş yerlerimizin devam etmesi önemliydi. Sadece sizlerde biliyorsunuz sanayilerimizi desteklemedik esnaflarımızı destekledik. Farklı yatırımlarla toplumun her kesimi destekledik. Cümlesinin sonunda dedi ki biz sanayimizi desteklerken esas amacımız emekçimizi desteklemekti. Çünkü eğer emekçimiz fabrikalar kapansaydı işsiz duruma gelir de ve belki de valiliğin önünde ve çarşı pazarda işsizlik protestolarıyla karşılaşacaktık.” Bunu iyi Parti İl Başkanı aldı, değerli arkadaşlar çok hazin bir şeye Kahramanmaraş'ın içinde bulunduğu muhalefete bakmanız açısından söylüyorum. Bunu basın mensuplarımıza da söylüyorum. Muhakkak yaymamız vatandaşımıza doğrusunu söylememiz lazım. Bu hepimiz için vicdani bir sorumluluk. İYİ Parti İl Başkanı Ahmet Çabukel, sosyal medya mecralarında sanki vekilimiz işte “biz o dönemde iş adamlarına destek çıktık, emekçinin yanında yer almadık” şeklinde lanse etti.

“BUNLARIN SİYASETİ İKİ YÜZLÜLÜK”

"6 dakikalık videoyu 17 saniye indirdi bunu bu şekilde servis etti. Değerli arkadaşlar bunların iki yüzlü siyaseti, bunların yalan dolan fitne siyaseti bu." “2023’TE SANDIĞA GÖMECEĞİZ”

"Bunun için inşallah Kahramanmaraş’ta gençlik kollarımız hazır, kadın kollarımız hazır, mahalle başkanlarımız hazır, tüm teşkilatlarımız hazır. İnşallah 2023 seçimlerinde bunları sandığa gömeceğiz." İfadelerini kullandı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.