Kahraman TV

Görgel: AK Parti’nin Gençlerle Bir Sorunu Yok, Muhalefet Algı Oluşturuyor

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Gençlerle ilgili açıklamada bulundu. Görgel, “Gençleri kategorize ederek, siyasi rant peşine düşmek memleketin altına dinamit koymaktır.

Gençlerin Ak Parti İle ilgili bir sorununun olmadığını ve böyle bir algı oluşturulmaya çalışıldığını vurgulayan Görgel:”Gençlerin Ak Parti ile hiçbir derdi yok. Tabii ki öncelikle kendimden bahsetmem gerekirse yani çok teşekkür ediyorum. Gençlerin benimle alakalı ağabey pozisyonuna sokmaları benim için belkide bu hayatta alabileceğim en güzel hediyelerden duygulardan bir tanesi 10 sene önce gençlik kolları il başkanıydım. Yani orada siyaset yapmak ve oradan yetişmek siyasi hayatında da bana çok büyük kazanımlar elde ettirdi. Kendilerinin özgüveninin arttırmaları anlamında da önemliydi. Allaha şükürler olsun biz bunu Kahramanmaraş’ta başardık.

“ALT YAPISI OLMAYAN BİR ALGI OLUŞTURUYORLAR”

Onların siyaset yaparken sorunlarını daha iyi anlayabiliyorum. O yollardan geçtiğim için neler hissettiklerini görebiliyorum. Dediğim gibi benim için çok güzel bir kıyafet, bu kıyafeti giymekten çok mutluyum. İşin açıkçası alt yapısı olmayan bir eleştiri ama böyle bir algının ortaya çıkartılmaya çalışıldığını görüyoruz. Benim şahsi düşüncem bu çok tehlikeli bir yaklaşım aynı zamanda muhalefette ne yazık ki şöyle bir şey var z kuşağı diye bir söylem ortaya çıkarılmaya çalışılıyor. Muhalefetin tamamını ifade etmesem de bir kısmı için böyle bizim gencimiz gerçekten medeniyetin nereden geldiğini bilen tarihine hakim kendi örf ve adetlerini bilen inancını bilen değerli bir gençlik. Biz bu z kuşağı vs bu ayrımların bizim gençliğimizi yapılacak en büyük haksızlık onları bu şekilde Kategorize etmek onun zihin dünyasında çok büyük sıkıntılar doğuracağı bir durum olarak görüyoruz. ”İfadelerini kullandı.

“ZİNHAR KABUL ETMİYORUZ”

Gençlerin Türkiye’nin en büyük kazanımı olduğunun altını çizen Başkan Görgel:”Açıkcası böyle bir ayrışmayı zinhar kabul etmiyoruz. Biz gerçekten Türkiye gençliğinin şu anda çok ciddi bir insan kaynağı oluşturduğuna ve Türkiye’nin en büyük kazanımı olduğuna inanıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız hemen hemen her Bakanlar kurulu sonrası gençlerle ilgili bir müjdeyi genç arkadaşlarımıza, işte bazen bir liseli kardeşlerimize, bazen üniversiteli kardeşlerimize, bazen iş hayatına atılacak genç kardeşlerimize paylaşıyor. Bu anlamda şöyle bir şey özellikle genç kardeşlerimizin tabi takdirine bırakıyorum.

“GENÇLERİN TAKDİRİNE BIRAKIYORUM”

Hiçbir gençlik politikası olmayan bugüne kadar gençlerle alakalı olumlu anlamda bir imzası olmayan muhalefet çevrelerine dediğim gibi sadece şu anlamda şu haksızlığı yapmak istemem tüm muhalefeti kapsıyor demem ama şu anda ana muhalefet ve onun çevresinde kümelenmiş bir kısım muhalefet bunu çok ciddi biçimde yapmaya çalışıyor. Bunların bugüne kadar gençlerle alakalı ortaya koyduğu bir vizyon yok imza atıp da herhangi bir proje yok bugüne kadar yaptıkları hiçbir şey yok bunları sadece altı boş temeli olmayan söylemleriyle gençlerimiz de bir algı yaratılmasını ben gençlerimizin özellikle takdirine bırakıyorum. Dedi.

“GENÇLERİN CUMHURBAŞKANIMIZA TEVECCÜHÜ VAR”

Gençlerin her geçen gün Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye teveccühünün arttığına dikkat çeken Görgel:” Gençlerin günü geldiğinde tavrını çok net bir biçimde ortaya koymalarını çok değerli görüyorum. Açıkçası oylara baktığımızda her geçen gün yükselen bir trendimiz var. Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı teveccühün gençler tarafından her geçen gün arttığını da görüyoruz. Bu trendin ben çok daha yukarılara doğru devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü biz gençlerimizi çok seviyoruz ve onlar için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Gençlere ilerde şu olursunuz, bu olursunuz diye bir anlayışımız yok. Mesela biz bugünün gençleri ile ilgili onların Milletvekili olması yolundaki önlerini de açarız belediye başkanı olması yolunda ve belediye meclis üyesi olması yolunda, devletin her kademesinde önemli görevlerde de bulunmaları noktasında ve önlerini açma konusunda, yeniliği ve girişimi yapan bir partiyiz. Ve böyle bir lidere sahibiz.

“BU MEMLEKETİN ALTINA DİNAMİT KOYMAK”

Gerçekten Cumhurbaşkanımız bu noktada gençlerle çok sık bir araya geliyor. Onların fikirlerini çok önemsiyor ve hayata geçiriyor. Yani bu muhalefetin ne yazık ki yapmaya çalıştığı bir algı. Türk gençleri kategorize ederek bir siyasi rant peşine düşmemek lazım bu basit bir anlayış bu gerçekten memleketin altına dinamit koymak ve bunlara tevessül etmeden siyaset yapmak lazım.” diye sözlerine ekledi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.