Kahraman TV

Gökhan Binici'den Birlik Beraberlik Mesajı

KAHRAMANMARAŞ

AK Parti Pazarcık Belediye Başkan aday adayı olan ancak genel merkez tarafından aday gösterilmeyen, Gökhan Binici'den İbrahim Yılmazcan'a destek geldi

31 mart yerel seçimleri kapsamında AK Parti Pazarcık Belediye Başkan aday adaylığına soyunan Gökhan Binici, genel merkezin farklı bir adayda karar kılması sonucu davasından vazgeçmedi. Aynı zamanda İnşaat Mühendisi olan Binici, AK Parti'nin mevcut adayı İbrahim Yılmazcan'a destek verdi.

İşte Gökhan Binici'nin Mesajı:

''Değerli Ak Parti teşkilatı,Sayın Belediye Başkan Adayımız,kıymetli Muhtarlarımız ve Pazarcıklı hemşerilerimiz biz bir söz verdik. Yaklaşık 1 ay önce İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, İlçe Başkanımız, İlçe kadın kolları başkan'ımız,İlçe gençlik kolları başkanımız ile Pazarcık'ta 8 aday adayı olarak genel merkezimiz kimi aday gösterirse göstersin aday gibi çalışacağız dedik. Bugün bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Belediye Başkan Adayımız İbrahim YILMAZCAN'ın yanında, teşkilatımızın emrindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle bir olacağız,iri olacağız, diri olacağız, hep birlikte Pazarcık olacağız. Allah yar ve yardımcınız olsun.'' ifadelerini kullandı. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.